• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Η απόφαση θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.
Σίριαλ Lorenzo, επεισόδιο n.
Νέα 22/08/2009 - 09:31

Το αγωνιστικό μέλλον του Jorge Lorenzo έχει εξελιχτεί σε σίριαλ πολλών επεισοδίων. Ενώ όλοι νόμιζαν πως μια συμφωνία με την Ducati είναι προ των πυλών, ειδησιογραφικά website αναφέρουν ότι σύμφωνα με το manager του Lorenzo, η πλευρά του Ισπανού δεν έχει καταλήξει σε κάποια απόφαση.

 

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του Ισπανού, ο Lorenzo και ο εκπρόσωπός του ακόμα μελετούν και τις δύο προτάσεις, από Yamaha και Ducati."Δεν είναι μια εύκολη απόφαση", δήλωσε ο manager του Lorenzo, Marcos Hirsch. "Ακόμα αξιολογούμε τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε προσφοράς, και ξέρουμε ότι είναι πλέον καιρός να καταλήξουμε."

 

Αυτή η απόφαση δε θα βασίζεται αποκλειστικά σε οικονομικά μεγέθη, καθώς ο Hirsch είπε ότι τα χρήματα είναι στον πάτο της λίστας προτεραιοτήτων. Αυτό που κυρίως ενδιαφέρει την πλευρά Lorenzo είναι η διεκδίκηση της νούμερο ένα θέσης, σε όποια ομάδα τελικά καταλήξει.

 

Η απόφαση πάντως σχεδόν σίγουρα θα ανακοινωθεί πριν, η κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Indianapolis. Το πιθανότερο σενάριο είναι να δοθεί συνέντευξη τύπου στο box της ομάδας με την οποία τελικά θα υπογράψει ο Ισπανός. Όπως και να έχουν τα πράγματα, σε λιγότερο από μια εβδομάδα, το πιο καυτό μεταγραφικό σίριαλ της φετινής χρονιάς θα έχει ολοκληρωθεί.

Επόμενο άρθρο »

PEDROSA: Ηonda και Yamaha δεν θέλουν τον PUIG

« Προηγούμενο άρθρο

SUZUKI: Ανακοινώνει συνεργασία με Marchesini.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα