• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FIAT YAMAHA: Αισιοδοξία για το θέμα Lorenzo.
Αισιοδοξία, παρά την εντυπωσιακή προσφορά της Ducati.
Νέα 23/08/2009 - 09:57

Ο επικεφαλής της Fiat Yamaha είναι αισιόδοξος ότι ο Jorge Lorenzo θα απορρίψει τελικά την εντυπωσιακή προσφορά της Ducati, και θα συνεχίσει στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha.

 

Η Ducati και η Marlboro προσέφεραν στον Lorenzo ένα συμβόλαιο που θα τον έκανε το δεύτερο καλύτερα αμειβόμενο αναβάτη, πίσω από τον Valentino Rossi. Ο κατασκευαστής από την Bologna φημολογείται ότι έκανε πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων λιρών για τα δύο επόμενα χρόνια, με σκοπό να εξασφαλίσει την υπογραφή του Lorenzo.

 

Η Ducati ενδιαφέρεται πολύ να εντάξει το νεαρό Ισπανό στο δυναμικό της, ειδικά με το μέλλον του Casey Stoner στην ομάδα να είναι ακόμα αβέβαιο. Παρόλα αυτά, ο Ισπανός έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι προτεραιότητά του αποτελεί η παραμονή του στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, για το 2010.

 

Το αφεντικό του Lorenzo στην Yamaha, Daniele Romagnoli δήλωσε για το θέμα: "Καταλαβαίνω την πρόταση της Ducati, επειδή φαίνεται να έχουν ανάγκη από εναλλακτικά σχέδια. Έχουν ένα μεγάλο χορηγό, αλλά βλέπω στα μάτια του Jore, ότι καταλαβαίνει πως η Yamaha είναι η καλύτερη επιλογή του. Είναι αρκετά έξυπνος ώστε να καταλάβει ότι η μοτοσυκλέτα της Yamaha είναι η καλύτερη."

 

Πάντως, ο Lorenzo αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του, στο επόμενο Grand Prix, στην Indianapolis. Ο Ισπανός πηγαίνει εκεί, όντας δεύτερος στο Πρωτάθλημα, 50 βαθμούς πίσω από τον ομόσταβλό του, Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

JERRY BURGESS: Καταλαβαίνει την απουσία του Stoner.

« Προηγούμενο άρθρο

TECH 3 YAMAHA: Αποφασίζουν για Toseland.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα