• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: «Σήμερα νικάει αυτός που πατάει τα σωστά κουμπιά!»
Αναμφίβολα το highlight του αγώνα του Assen ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο Nicky Hayden έχασε την τρίτη θέση στο βάθρο από το Colin Edwards.
Νέα 29/06/2008 - 00:00
Αναμφίβολα το highlight του αγώνα του Assen ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο Nicky Hayden έχασε την τρίτη θέση στο βάθρο από το Colin Edwards.

Ο Πρωταθλητής του 2006 έκανε μοναχικό αγώνα και περίμενε να ολοκληρωθούν οι 26 γύροι για να πανηγυρίσει την πρώτη του φετινή παρουσία στο βάθρο.

Βγαίνοντας από την τελευταία στροφή, λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό, ο κινητήρας με τις πνευματικές βαλβίδες έσβησε. Βενζίνη τέλος!

Η RC212V κινείται με τις ...αναθυμιάσεις και ο Αμερικανός προσπαθεί απεγνωσμένα να τερματίσει. Τα καταφέρνει μόνο που βλέπει τον Edwards να του χει πάρει μέσα από τα χέρια την τρίτη θέση.

Κάτι σαν deja vu με τους ρόλους να έχουν αντιστραφεί και ο Edwards που τo 2006 έπεσε λίγα μέτρα πριν το τέλος χάνοντας τη νίκη από τον Hayden, να είναι αυτός που χαμογελάει τώρα.

«Όταν ήμουν στο γκριντ είχα κακό προαίσθημα ότι δεν θα τερματίσω. Στον τελευταίο γύρο αισθάνθηκα ότι κάτι δεν πάει καλά. Μετά πλησιάζοντας στον τερματισμό πίστευα ότι θα τα καταφέρω, αλλά ξαφνικά ο κινητήρας έσβησε», δήλωσε το Kentucky Kid που είπε και μια μεγάλη αλήθεια: «Οι μοτοσυκλέτες σήμερα έχουν τόσα πολλά ηλεκτρονικά που κάποιες φορές δεν νικάει ο αναβάτης που πιέζει και οδηγεί σκληρά, αλλά αυτός που πατάει τα σωστά κουμπιά στον υπολογιστή του».

«O Nicky προσπάθησε τόσο πολύ, αλλά ήταν άτυχος. Λυπούμαστε γι' αυτόν και θα λύσουμε το πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν τον επόμενο αγώνα», σχολίασε από την πλευρά του ο team manager της Repsol Honda, Kazuhiko Yamano.

Επόμενο άρθρο »

Eπίσημο: Από το 2011 τα 600cc αντικαθιστούν τα 250cc

« Προηγούμενο άρθρο

AΠΟΣΤΟΛΗ Α-STYLE ΤΤ ASSEN: υπό βροχή το πρωινό ζέσταμα

Χορηγοί