• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σκέφτεται να επιστρέψει ο Gibernau
Οι δοκιμές που πραγματοποίησε ο Sete Gibernau τον τελευταίο καιρό με την ομάδα της Ducati στο Mugello φαίνεται πως του άνοιξαν την όρεξη.
Νέα 09/07/2008 - 00:00
Οι δοκιμές που πραγματοποίησε ο Sete Gibernau τον τελευταίο καιρό με την ομάδα της Ducati στο Mugello φαίνεται πως του άνοιξαν την όρεξη.

Το σίγουρο είναι πως τον έβαλαν στη διαδικασία να επανεξετάσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στα MotoGP.

«Υπάρχουν διάφορες προοπτικές για μένα από διαφορετικές ομάδες. Όπως έχω πει και στο παρελθόν όμως, βλέπω τη ζωή μέρα με τη μέρα. Τα να επιστρέψω στους αγώνες σε μόνιμη βάση απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και θυσίες και αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω μόνο και μόνο λόγω των συναρπαστικών στιγμών που έζησα οδηγώντας και πάλι μοτοσυκλέτες των MotoGP», δήλωσε ο Gibernau και πρόσθεσε: «Όλα μπορούν να συμβούν, αλλά αυτή τη στιγμή κανείς δεν μου έχει δώσει όλα όσα θέλω για να επιστρέψω στους αγώνες».

Το γεγονός ότι ο 35χρονος Ισπανός σημείωσε καλύτερους χρόνους από τους Melandri, Elias και Guintoli, οι οποίοι δυσκολεύονται να οδηγήσουν την GP8 λέει πολλά.

Οι φήμες τον θέλουν να αντικαθιστά αργά ή γρήγορα τον απογοητευτικό Melandri. Ο ίδιος πάντως ξεκαθαρίζει πως «...δεν είμαι αλλαγή κανενός. Αν υπάρξει διαθέσιμη θέση, τότε πρέπει να τη σκεφτείς, αλλά η λεπτή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Marco (Melandri) απαιτεί σεβασμό από την πλευρά μας».

Ακόμα όμως και αν αποφασίσει να επιστρέψει οι στόχοι του πλέον θα είναι διαφορετικοί, αφού όπως παραδέχεται θα είναι πολύ δύσκολο να πιάσει το επίπεδο απόδοσης στο οποίο βρισκόταν πριν αποχωρήσει από το σπορ στα τέλη του 2006.

«Προφανώς και η ιδέα της επιστροφής είναι ελκυστική, αλλά πρέπει να δώσεις πίστωση στους αναβάτες που τρέχουν αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν θα είμαι σε αυτό το επίπεδο και πρέπει να το γνωρίζω αυτό. Ίσως αν επέστρεφα, οι στόχοι μου δεν θα περιελάμβαναν απαραίτητα νίκες», τόνισε.

Επόμενο άρθρο »

«Χωρίς τα ηλεκτρονιά ο Rossi είναι ο καλύτερος»

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Πιστεύω ότι πέρασαν οι κακές στιγμές»

Χορηγοί