• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HRC: "Rossi και Stoner είναι καλοδεχούμενοι!"
Η εργοστασιακή ομάδα της Honda συζητάει για επαναφορά των "αποστατών".
Νέα 07/09/2009 - 09:32

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του Dani Pedrosa, με το HRC για ένα χρόνο, το Ιαπωνικό εργοστάσιο φαίνεται να σκέφτεται την προοπτική μελλοντικής συνεργασίας με "αποστάτες" αναβάτες, όπως ο Valentino Rossi και ο Casey Stoner.

 

Η συζήτηση ξεκίνησε από τη συνέντευξη τύπου, που έδωσε ο πρόεδρος του HRC, Tetsuo Suzuki, όπου ανακοινώθηκε η ανανέωση των συμβολαίων των Pedrosa και Dovizioso. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Suzuki ερωτήθηκε αν υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Repsol Honda, για "επαναπατρισμό" προσώπων όπως ο Casey Stoner και ο Valentino Rossi.

 

Απαντώντας στην ερώτηση, ο Suzuki δήλωσε ότι το HRC θα τους υποδεχόταν με μεγάλη χαρά. Αυτή η δήλωση φαντάζει αρχικά προφανής, αλλά αν ληφθεί υπόψιν ότι τόσο ο Stoner όσο και ο Rossi έφυγαν από το HRC, κάτω από αμφιλεγόμενες συνθήκες, αυτή η εξέλιξη φαντάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

 

Η συζήτηση δεν περιορίστηκε μόνο στο δυναμικό της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Ο Suzuki-san ερωτήθηκε για τα ελαστικά της Bridgestone, από τα οποία ο Ιάπωνας δήλωσε ότι η Honda χρησιμοποιεί μόνο το 70-80% των δυνατοτήτων τους! Όσο για την αλλαγή των αναρτήσεων από Showa σε Ohlins, ο Suzuki δήλωσε ότι το HRC δεν έχει καταλήξει ακόμα σε κάποια απόφαση. Οι δοκιμές στην Ιαπωνία έχουν δώσει μέχρι τώρα αμφιλεγόμενα αποτελέσματα, οπότε η τελική απόφαση θα καθυστερήσει. 

 

 

Σχετικά με το μέλλον του Alberto Puig στην ομάδα της Repsol Honda, ο Suzuki-san αποκάλυψε λίγα πράγματα: "Ο Mike Leitner ήταν ο manager της ομάδας, και ο Puig ήταν ο manager του Dani. Η φήμη ότι το HRC ήθελε να απομακρυνθεί ο Puig δεν είναι αληθής. Η σχέση μας με τον Puig δεν είναι κακή. Δεν είμαστε όμως και φίλοι", αστειεύτηκε ο Suzuki, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά.

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: "Έκανα ότι έπρεπε!"

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA: "Έδωσα το maximun των δυνάμεών μου."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα