• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Μέχρι τη διακοπή θέλω να είμαι πρώτος!»
Το συναρπαστικό Πρωτάθλημα των motoGP συνεχίζεται την Κυριακή 13/7 στην πίστα του Sachsenring και η αδρεναλίνη έχει πιάσει ...κόφτες.
Νέα 10/07/2008 - 00:00
Το συναρπαστικό Πρωτάθλημα των motoGP συνεχίζεται την Κυριακή 13/7 στην πίστα του Sachsenring και η αδρεναλίνη έχει πιάσει ...κόφτες.

Αισίως φτάσαμε στον δέκατο αγώνα της χρονιάς και το θρίλερ συνεχίζεται. Ο Dani Pedrosa οδηγεί την κούρσα με 171 βαθμούς. Ο Rossi ακολουθεί με 167, ενώ ο Stoner με το εντυπωσιακό come back στους δυο τελευταίους αγώνες σε Donington Park και Assen τους οποίους νίκησε, έχει φτάσει τους 142 βαθμούς.

Οι αλλαγές που έκαναν οι τεχνικοί της Ducati στα ηλεκτρονικά συστήματα βελτίωσαν σημαντικά την συνολική απόδοση της Desmosedici GP8, γεγονός που έχει προκαλέσει έκπληξη ακόμα και στους ίδιους ανθρώπους της ομάδας.

«Το αγωνιστικό μας τμήμα κατάφερε να ρυθμίσει εξαιρετικά το σύστημα ανάφλεξης και το λογισμικό διαχείρισης του κινητήρα, έτσι ώστε η δύναμη να έρχεται πιο ομαλά και πιο γραμμικά όταν ανοίγεις το γκάζι. Αυτή η αλλαγή στην απόδοση είναι ένα σοκ για πολλούς. Για να είμαι ειλικρινής είναι ένα σοκ ακόμα και για μας», λέει χαρακτηριστικά ο Stoner.

Με τις συνεχόμενες νίκες του σε Αγγλία και Ολλανδία, ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής επέστρεψε δυναμικά στο παιχνίδι διεκδίκησης του Πρωταθλήματος. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς...

«Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε πολύ γρήγοροι τόσο στο Sachsenring, όσο και στη Laguna Seca. Θα είναι πολύ θετικό αν καταφέρουμε να κλείσουμε τη διαφορά μέχρι τη διακοπή. Στην πραγματικότητα, θα ήταν πολύ ωραία αν μέχρι τότε ήμασταν στην κορυφή. Πριν από τρεις αγώνες ήμουν 50 βαθμούς πίσω από την κορυφή, ενώ τώρα η διαφορά είναι στους 29. Βιάστηκαν κάποιοι να με βγάλουν εκτός μάχης. Γι' αυτό λέω ότι θα είναι πολύ ωραία αν καταφέρω μέχρι τη διακοπή του Πρωταθλήματος να είμαι μπροστά απ' όλους», είπε ο Stoner.

Για την ιστορία, ο Αυστραλός δεν έχει νικήσει ποτέ στο Sachsenring. Το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει πάρει στη γερμανική πίστα είναι η δεύτερη θέση στον αγώνα των 125cc το 2003.

Επόμενο άρθρο »

ALICE GRAND PRIX DEUTSCHLAND: Ο Stoner δίνει το ρυθμό

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: «Να επαναλάβουμε το αποτέλεσμα του 2007»

Χορηγοί