• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ALICE GRAND PRIX DEUTSCHLAND: Διέλυσε το ρεκόρ και έπεσε
Απίστευτη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Casey Stoner στο απογευματινό σκέλος των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Sachsenring.
Νέα 11/07/2008 - 00:00
Απίστευτη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Casey Stoner στο απογευματινό σκέλος των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Sachsenring.

Ο Αυστραλός διέλυσε το ρεκόρ πίστας (1'23.082-2007, Pedrosa) και βελτίωσε τον ταχύτερο γύρο (1'21.815-2006, Pedrosa) που έχει σημειωθεί ποτέ στο συγκεκριμένο σιρκουί χωρίς μάλιστα να χρησιμοποιήσει τα μαλακά λάστιχα της Bridgestone!

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ducati σταμάτησε τα χρονόμετρα στο εκπληκτικό 1'21.582 το απόγευμα δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις του. Προσπάθησε μάλιστα να βελτιώσει την επίδοσή του αλλά πίεσε υπερβολικά με αποτέλεσμα να πέσει χωρίς όμως να τραυματιστεί.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε και πάλι ο Alex de Angelis με την RC212V της «δορυφορικής» San Carlo Honda Gresini που δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλιστα, πλην του Stoner, ο νεαρός αναβάτης από το Σαν Μαρίνο, που έχει καλή παράδοση στη γερμανική πίστα αφού τα τελευταία τρία χρόνια μετράει ισάριθμες παρουσίες στο βάθρο, ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1'22.

Τρίτος ήταν ο Colin Edwards που βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή του στην Tech 3 Yamaha. Ο Valentino Rossi μαζί με τον Dani Pedrosa δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τις πρωινές τους επιδόσεις. Μάλιστα ο Ισπανός που προηγείται στη βαθμολογία, είχε πτώση χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί.

Βλέποντας τη δαιμονιώδη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Stoner σίγουρα έχουν μπει σε σκέψεις καθώς οι ομάδες τους θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να μπορέσουν να κλείσουν τη διαφορά του ενός δευτερολέπτου που τους χωρίζει από τον Αυστραλό.

Σημάδια βελτίωσης έδειξε ο Jorge Lorenzo που έχει αρχίσει να αποκτά μεγαλύτερη εμπιστοσύνη μετά τους πρόσφατους τραυματισμούς που είχε. Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσε ο Shinya Nakano που όπως και το πρωί έται και το απόγευμα έκανε εξαιρετική εμφάνιση.

Αισθητή η βελτίωση του Loris Capirossi που το απόγευμα σημείωσε τον 12ο καλύτερο χρόνο, ενώ απογοητευτική ήταν η εμφάνιση του James Toseland που προσπάθησε να συνέλθει από την πρωινή του πτώση. Ο Βρετανός δεν έχει τρέξει ποτέ στο παρελθόν στο Sachsenring και έτσι δυσκολεύεται αρκετά προσπαθώντας να μάθει καλά την πίστα.

Επόμενο άρθρο »

ALICE GRAND PRIX DEUTSCHLAND: Σε βρεγμένη πίστα οι πρωινές δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

«Χωρίς τα ηλεκτρονιά ο Rossi είναι ο καλύτερος»

Χορηγοί