• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3: ΕΔ1
Martin-Bendsneyder στο 1:27
Νέα 30/06/2017 - 11:29

Ο Jorge Martin, ο αναβάτης που έχει πέντε συνεχόμενες pole positions, ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ1 σήμερα το πρωί.

 

Ο Ισπανός αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στην αρχή και επέστρεψε πολύ γρήγορα στο γκαράζ της ομάδας του, αλλά όταν βγήκε στη συνέχεια ήταν πολύ δυνατός.

 

Το 1:27,868 που πέτυχε, ήταν ο καλύτερος χρόνος των ΕΔ1 και ένα δέκατο πιο κάτω από το χρόνο του δεύτερου, του Bo Bendsneyder!

 

Ο Ολλανδός θέλει να επανορθώσει για το λάθος μέσα στο GP της πατρίδας του και ξεκίνησε δυνατά το Γερμανικό Γύρο.

 

Ο Nicolo Bulega πήρε την καρώ σημαία στην τρίτη θέση, ενώ ο ντόπιος Philipp Oettl ήταν η τρίτη συνεχόμενη KTM, πίσω από την Honda του Martin.

 

Στην 5η θέση ακολουθεί ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Joan Mir με τον Marcos Ramirez να είναι μόλις δυο χιλιοστά πίσω του.

 

Οι διαφορές των έξι πρώτων ήταν μόλις στα τέσσερα δέκατα!

 

Ο Enea Bastianini πήρε την έβδομη θέση, μπροστά από τον Livio Loi που μετά από πολύ καιρό επιστρέφει στην πρώτη δεκάδα μιας επίσημης περιόδου δοκιμών.

 

Ο θριαμβευτής του Assen, Aron Canet έκανε τον ένατο καλύτερο χρόνο και ήταν εφτά δέκατα από την κορυφή και 16χιλ μπροστά από τον Di Giannantonio.

 

Η καλύτερη Mahindra ήταν αυτή του έμπειρου Jakub Kornfeil που ήταν 11ος, μπροστά από τον Romano Fenati που δεν έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Η συνέντευξη Τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα