• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VERMEULEN: Επιστρέφει στα Superbike.
Ο Αυστραλός επιστρέφει στο Πρωτάθλημα που τον ανέδειξε.
Νέα 19/09/2009 - 10:40

Η συσσώρευση νέων, ταλαντούχων αναβατών στα MotoGP είναι σίγουρα καλοδεχούμενη και ευχάριστη για το κοινό. Από την άλλη πλευρά, δημιουργεί προβλήματα σε όσους πασχίζουν να διατηρήσουν τη θέση τους. Με πέντε νέους αναβάτες να αναμένονται στο Πρωτάθλημα MotoGP του 2010, κάποιοι από τους παλαιότερους θα αναγκαστούν να αναζητήσουν αλλού επαγγελματική στέγη.

 

Ευτυχώς, αναβάτες όπως ο James Toseland και Chris Vermeulen δε θα προβληματιστούν ιδιαίτερα να βρουν ένα καλό συμβόλαιο στο ιδιαίτερα θεαματικό και ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα WSB. Σύμφωνα μάλιστα με χθεσινά δημοσιεύματα, ο Toseland βρίσκεται πολύ κοντά σε συνεργασία με την Yamaha ή την Honda στα World Superbike, ενώ Αυστραλοί δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι και ο Chris Vermeulen έχει ικανοποιητικές προσφορές από τέσσερις μεγάλες ομάδες στα WSB.

 

Ο Vermeulen έχει επαφές με την Honda, την Yamaha, την Kawasaki και την Aprilia για τη μετάβασή του στα World Superbike, αλλά ο Αυστραλός προσπαθεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής του στα MotoGP. Η τελική, πάντως, απόφαση του πρώην αναβάτη της Suzuki θα εξαρτηθεί από το πού θα νιώθει πιο ανταγωνιστικός και ικανός για καλύτερα αποτελέσματα.

 

"Είμαι αναβάτης, και θέλω να οδηγώ και να νικάω. Θα συνεργαστώ με μια ομάδα που θα μπορεί να πάρει νίκες, και να διεκδικεί το Πρωτάθλημα, είτε στα World Superbike, είτε στα MotoGP", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αυστραλός σε έντυπα της πατρίδας του.

 

Ταυτόχρονα, ο Vermeulen τόνισε ότι χωρίς εργοστασιακή υποστήριξη είναι αδύνατο να κερδίσει κάποιος στα MotoGP. "Μέχρι να μπουν ορισμένοι κανόνες, ο μόνος τρόπος να κερδίσει κάποιος είναι με μια εργοστασιακή Honda ή Yamaha. Μέχρι και ο Casey το κατάλαβε αυτό φέτος", ολοκλήρωσε ο Vermeulen.

Επόμενο άρθρο »

ROMAGNOLI: "Εξαιρετική η φετινή χρονιά."

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΟΥΑΜΑ: Κάνει δοκιμές για την Moto2.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα