• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROMAGNOLI: "Εξαιρετική η φετινή χρονιά."
Ο Ιταλός κάνει απολογισμό του φετινού Πρωταθλήματος.
Νέα 19/09/2009 - 11:32

Με τρεις νίκες και δέκα συνολικά βάθρα φέτος, ο Jorge Lorenzo έχει κλέψει πραγματικά τις εντυπώσεις στη δεύτερη μόλις του χρονιά στη Μεγάλη Κατηγορία. Ο Ισπανός έχει προβληματίσει όσο κανείς άλλος τον Πολυπρωταθλητή, Valentino Rossi και μάλιστα διεκδικεί το φετινό τίτλο με αξιώσεις, με τέσσερις αγώνες να απομένουν.

 

Ο manager του Ισπανού στην Fiat Yamaha έκανε μια σύνοψη της εντυπωσιακής φετινής πορείας: "Η χρονιά ήταν εκπληκτική για εμάς, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τις βελτιώσεις που έγιναν, ιδιαίτερα στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Ο Jorge έκανε μεγάλη πρόοδο και πλέον παρουσιάζει εξαιρετική σταθερότητα. Νομίζω ότι θα είναι ο καλύτερος αναβάτης στο εγγύς μέλλον."

 

"Η καλύτερη στιγμή φέτος, ήταν για εμένα το Ιαπωνικό Grand Prix. Ήταν σημαντικό να πάρουμε μια νίκη στην αρχή της σεζόν και ο Jorge το κατάφερε. Συνολικά, είμαστε ικανοποιημένοι που πιέζουμε τον Valentino – αυτό είναι τιμή για κάθε αναβάτη και μας γεμίζει ικανοποίηση", συμπλήρωσε ο Ιταλός.

Lorenzo
Lorenzo

 

Σχετικά με τον αγώνα της Βαρκελώνης, που κρίθηκε υπέρ του Rossi για 0.095 δευτερόλεπτα, ο Romagnoli δήλωσε: "Στην Catalunya παρότι ο Jorge δε νίκησε, πίεσε τον Valentino μέχρι το τέλος. Οπότε, δεν αντιμετωπίζουμε το αποτέλεσμα σαν ήττα."

 

Σχετικά με τους τέσσερις αγώνες που απομένουν, ο Ιταλός δήλωσε: "Όντας 30 βαθμούς πίσω από τον Valentino, ξέρουμε ότι η διεκδίκηση του τίτλου θα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Παρόλα αυτά πρέπει να προσπαθήσουμε, πιέζοντας μέχρι και τον τελευταίο αγώνα. Ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να συμβεί, και μαθηματικά υπάρχουν ακόμα ελπίδες. Το πιο σημαντικό είναι να ανέβουμε στο βάθρο όσο το δυνατόν περισσότερες φορές, και να κινούμαστε πάντα μεταξύ των πρωτοπόρων."

Επόμενο άρθρο »

De Angelis: Ελπίζει για MotoGP, ετοιμάζεται για WSBK.

« Προηγούμενο άρθρο

VERMEULEN: Επιστρέφει στα Superbike.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα