• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
De Angelis: Ελπίζει για MotoGP, ετοιμάζεται για WSBK.
O Ιταλός αναβάτης ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Νέα 20/09/2009 - 08:41

Ο Alex de Angelis δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα World Superbike του 2010, αλλά ισχυρίζεται πως θα επιλέξει κάτι τέτοιο εξαντλώντας τις πιθανότητες να βρει μια θέση στο grid του MotoGP.

 

O De Angelis έχει παρουσιάσει σημαντική πρόοδο στην δεύτερη του χρονιά στην San Carlo Gresini Honda, έχοντας βαθμολογηθεί σε όλους πλην ενός από τους φετινούς αγώνες. Μάλιστα, ο αναβάτης από το San Marino πήρε και μια εντυπωσιακή δεύτερη θέση στην Indianapolis.

 

Παρόλα αυτά, ο Ιταλός έχει μείνει χωρίς θέση στο Πρωτάθλημα του 2010, αφού ο Gresini επιβεβαίωση τη στελέχωση της ομάδας του με τον Marco Melandri και τον rookie Marco Simoncelli. Αυτή την εποχή, ο De Angelis εξετάζει τις επιλογές του, οι οποίες φημολογείται ότι προέρχονται κυρίως από ομάδες της νεοσύστατης κατηγορίας Moto2, και από το Πρωτάθλημα World Superbike. Ο ίδιος ο αναβάτης δε φαίνεται να σκέφτεται τον "υποβιβασμό" του στη μεσαία κατηγορία, ενώ δεν είναι αρνητικός στη συνεργασία με μια ομάδα WSBK.

 

"Προσπαθώ να παραμείνω στα MotoGP και αν δεν τα καταφέρω, θα πάω στα Superbikes", δήλωσε ο Ιταλός στο motogp.com. "Προς το παρόν έχω επαφές με αρκετές ομάδες που δεν έχουν ολοκληρώσει τα πλάνα τους, όπως η Scot Racing, η Monster Yamaha Tech 3 και η Pramac Racing. Ο στόχος μου είναι να βρω την καλύτερη δυνατή ομάδα, χωρίς ιδιαίτερες προτιμήσεις. Φυσικά, αν οδηγούσα μια μοτοσυκλέτα της Honda το έργο μου θα ήταν πολύ πιο εύκολο, διότι δε θα ξεκίναγα από το μηδέν", πρόσθεσε ο Ιταλός.

 

"Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχουν εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα έχω συγκεκριμένες προτάσεις στην Πορτογαλία. Η πρόθεσή μου είναι να παραμείνω στα MotoGP, αλλά οι προσφορές που έχω από τα Superbike είναι ιδιαίτερα δελεαστικές. Προς το παρόν δε με ενδιαφέρει η Moto2, αν και έχω δεχτεί προτάσεις από διάφορες ομάδες της κατηγορίας. Θα δούμε πως θα εξελιχτούν τα πράγματα", ολοκλήρωσε ο De Angelis.

 

Ο πρώην αναβάτης της San Carlo Gresini φημολογείται επίσης ότι έχει επαφές με τη διοίκηση της νέας ομάδας FB Corse, που σκοπεύει να κάνει ντεμπούτο στην Valencia. Η Ιταλική ομάδα είναι η μόνη πλήρως ιδιωτική, και ο De Angelis παραδέχτηκε τις επαφές που είχε μαζί τους: "Μιλάω με την καινούρια ομάδα, την FB Corse, που με προσέγγισε για να μάθει τα πλάνα μου για τη νέα σεζόν, αλλά οι διαπραγματεύσεις μας βρίσκονται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο."

Επόμενο άρθρο »

FIM: Ελπίζει για grid 21 αναβατών.

« Προηγούμενο άρθρο

ROMAGNOLI: "Εξαιρετική η φετινή χρονιά."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα