• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FIM: Ελπίζει για grid 21 αναβατών.
Ελπίδες για αύξηση των αγωνιζόμενων στο Πρωτάθλημα του 2011.
Νέα 20/09/2009 - 09:00

Ο πρόεδρος της FIM, Vito Ippolito πιστεύει ότι οι συμμετοχές στο grid του ΜοtoGP θα αυξηθούν κατά τρεις ή τέσσερις αναβάτες τη σεζόν 2011. Επί του παρόντος, οι συμμετοχές στη Μεγάλη Κατηγορία είναι μόνο 17, μετά την αποχώρηση της εργοστασιακής ομάδας της Kawasaki και της Grupo Francisco Hernando, στα μέσα της φετινής χρονιάς.

 

Η νέα ομάδα Aspar Ducati θα προμηθευτεί με μοτοσυκλέτες Ducati Desmosedici για τη νέα σεζόν, όμως η Hayate – που φέτος τρέχει με την τελευταία εκδοχή της Kawasaki ZX-RR – θα πρέπει να βρει εναλλακτικό προμηθευτή.

 

Παρόλα αυτά, η Honda φαίνεται πως θα αυξήσει τον αριθμό των RC212V στο grid, ενώ οι κατασκευαστές πιέζονται να παρέχουν κινητήρες σε πιο ανταγωνιστικές τιμές, ελπίζοντας ότι περισσότερες δορυφορικές ομάδες θα επιδιώξουν να συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα.

 

"Ελπίζουμε να αυξήσουμε τον αριθμό των αναβατών στα MotoGP μέχρι το 2011, σεβόμενοι πάντα την αρχική ιδέα πίσω από το Πρωτάθλημα", δήλωσε ο Ippolito. "Πρέπει λοιπόν, να εισάγουμε τρεις ή τέσσερις νέους αναβάτες στο grid."

 

Περισσότερα νέα σχετικά με το θέμα αναμένονται στον αγώνα του Estoril, που θα πραγματοποιηθεί 2 με 4 Οκτωβρίου.

Επόμενο άρθρο »

LUTHI: Αβέβαιος για το μέλλον του.

« Προηγούμενο άρθρο

De Angelis: Ελπίζει για MotoGP, ετοιμάζεται για WSBK.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα