• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LUTHI: Αβέβαιος για το μέλλον του.
Ο Ελβετός ελπίζει να βρει συμβόλαιο στη Moto2.
Νέα 20/09/2009 - 09:41

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής 125cc, Thomas Luthi παραδέχεται ότι οι μέχρι τώρα επιδόσεις του για το 2009, δεν ήταν αντάξιες των προσδοκιών. Γι' αυτό το λόγο θα προσπαθήσει να πείσει ότι αξίζει τη θέση του, στους τέσσερις αγώνες που απομένουν.

 

Ο Ελβετός αναβάτης απογοήτευσε κυρίως εξ αιτίας τριών εγκαταλείψεων στο Le Mans, στο Assen και στο Brno. Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα τον έριξαν στην ένατη θέση της κατάταξης. Παρά τα δύο βάθρα του και τα αρκετά πλασαρίσματα στη δεκάδα, η χρονιά δεν ήταν αυτή που το κοινό περίμενε για τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή των 125cc.

 

Σχολιάζοντας την πορεία του στο φετινό Πρωτάθλημα, ο Luthi δήλωσε στο motogp.com: "Τα πράγματα φέτος δεν εξελίχθηκαν όπως περιμέναμε. Για εμένα πάντως το σημαντικότερο είναι να συγκεντρωθώ στους τελευταίους αγώνες του Πρωταθλήματος. Πραγματικά ανυπομονώ να αποδείξω την αξία μου στους αγώνες που απομένουν."

 

Σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια, ο Luthi ήταν λακωνικός: "Ανυπομονώ να δω την καινούρια κατηγορία Moto2. Προσωπικά δεν έχω κάτι σίγουρο. Ελπίζω να συνεχίσω στην ίδια ομάδα, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο."

 

Σχετικά με το αν θα σκεφτόταν ενδεχόμενη επιστροφή του στα 125cc, λαμβάνοντας υπόψιν την επιτυχία του Julián Simón που επέστρεψε στη μικρή κατηγορία από τα 250cc, ο Luthi σχολίασε: "Πιστεύω ότι δε θα έκανα μια τέτοια επιλογή, όμως ποτέ δεν ξέρεις. Ο Simón έκανε πολύ καλή δουλειά και μάλλον θα κατακτήσει τον τίτλο. Προσωπικά θα ήθελα να μείνω στην κατηγορία, ειδικά τώρα που αναβαθμίζεται στη μορφή της Moto2."

Επόμενο άρθρο »

RAINEY: "Η φετινή M1 είναι η καλύτερη αγωνιστική μοτοσυκλέτα όλων των εποχών!"

« Προηγούμενο άρθρο

FIM: Ελπίζει για grid 21 αναβατών.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα