• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
RAINEY: "Η φετινή M1 είναι η καλύτερη αγωνιστική μοτοσυκλέτα όλων των εποχών!"
Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής εκθειάζει τις αρετές της μοτοσυκλέτας του Valentino.
Νέα 20/09/2009 - 10:15

Ο θρύλος της Yamaha, Wayne Rainey πιστεύει ότι η φετινή YZR-M1 είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα MotoGP που φτιάχτηκε ποτέ. Η εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Yamaha κυριαρχεί φέτος στο Πρωτάθλημα και έχει εκτοπίσει από την κορυφή των 800cc την Ducati του Casey Stoner, που μέχρι πρότινως έδειχνε το δρόμο στην κατηγορία.

 

Ο Rossi και ο ταλαντούχος ομόσταβλός του, Jorge Lorenzo έχουν νικήσει εννιά αγώνες φέτος, και δεν έχουν αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον ανταγωνισμό. Ο Rainey σχολιάζοντας τις φετινές επιδόσεις της Yamaha, δήλωσε στο MCN: "Πιστεύω ότι αυτή η μοτοσυκλέτα είναι μάλλον η καλύτερη αγωνιστική μοτοσυκλέτα που φτιάχτηκε ποτέ. Πρόκειται για όπλο! Αν οι δύο αναβάτες της Yamaha δεν κάνουν κάποιο λάθος είναι πραγματικά άπιαστοι από τον ανταγωνισμό.'

 

"Οι δυνατότητες και οι επιδόσεις της μοτοσυκλέτας είναι πραγματικά εκπληκτικές. Η ομάδα δείχνει ότι είναι εκεί για να νικήσει σε κάθε αγώνα. Δε βρίσκονται απλά για να αγωνιστούν. Πήραν το προηγούμενο πακέτο τους και το βελτίωσαν στα σημεία. Η πρόοδος είναι ολοφάνερη", σχολίασε ο Rainey.

 

"Βλέποντας την M1 να προσπερνάει την Ducati στην ευθεία της Βαρκελώνης έμεινα πραγματικά έκπληκτος. Δεν είναι κάτι που το βλέπεις κάθε μέρα", ολοκλήρωσε ο Αμερικάνος.

Επόμενο άρθρο »

SEPANG, LOSAIL: Θα μοιραστούν τις δοκιμές για το Πρωτάθλημα του 2010.

« Προηγούμενο άρθρο

LUTHI: Αβέβαιος για το μέλλον του.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα