• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SEPANG, LOSAIL: Θα μοιραστούν τις δοκιμές για το Πρωτάθλημα του 2010.
Οι πρώτες δοκιμές θα πραγματοποιηθούν σε Μαλαισία και Qatar.
Νέα 21/09/2009 - 08:34

Οι δοκιμές, πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος του 2010 δε θα πραγματοποιηθούν σε Ευρωπαϊκό έδαφος, αφού προγραμματίστηκαν αποκλειστικά για τη Μαλαισία και το Qatar. Πέρσι, οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στην Sepang, στο Losail και στην Jerez, όμως εν όψει 2010, δύο σειρές δοκιμών θα γίνουν στην πίστα της Μαλαισίας, και μια ακόμα στο Losail.

 

Οι πρώτες δοκιμές για το νέο Πρωτάθλημα θα ξεκινήσουν στις 4 Φεβρουαρίου στην Sepang, και θα ακολουθήσουν οι δεύτερες στις 21 του ίδιου μήνα. Έπειτα, τα test θα συνεχιστούν στην πίστα του Qatar, στις 14 Μαρτίου. Αφήνοντας τις δοκιμές στο Qatar τελευταίες, οι ομάδες μειώνουν σημαντικά τα μεταφορικά έξοδα, αφού δε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν ferry για την μεταφορά του εξοπλισμού προς την Jerez και μετά πίσω προς το Qatar. Επίσης, κρατώντας όλες τις δοκιμές εκτός Ευρώπης οι ομάδες ποντάρουν να συναντήσουν ικανοποιητικές καιρικές συνθήκες.

 

Περισσότερες δοκιμές, μετά την έναρξη του Πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθούν στην Βαρκελώνη και στο Brno, μετά τους αντίστοιχους αγώνες, ενώ οι δοκιμές θα ολοκληρωθούν μαζί με την αυλαία του Πρωταθλήματος στην Valencia.

 

Παράλληλα, η καινούρια κατηγορία Moto2, θα πραγματοποιήσει τις πρώτες επίσημες δοκιμές της στην Valencia, 1 με 3 Μαρτίου, και θα ακολουθήσει η Jerez στις 6 με 8, και στις 27 με 29 του ίδιου μήνα.

Fiat Yamaha Test
Fiat Yamaha Test

Επόμενο άρθρο »

DENNING: Συνοψίζει τη φετινή χρονιά για την Suzuki.

« Προηγούμενο άρθρο

RAINEY: "Η φετινή M1 είναι η καλύτερη αγωνιστική μοτοσυκλέτα όλων των εποχών!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα