• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DENNING: Συνοψίζει τη φετινή χρονιά για την Suzuki.
Ο manager της Ιαπωνικής ομάδας κάνει απολογισμό του φετινού Πρωταθλήματος.
Νέα 21/09/2009 - 09:19

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, ο manager της Suzuki, Paul Denning παραδέχτηκε ότι περίμενε περισσότερα για τη φετινή χρονιά από τους δύο αναβάτες του Loris Capirossi και Chris Vermeulen, και κυρίως από τη μοτοσυκλέτα, GSV-R.

 

Οι καλές πρώτες εντυπώσεις στις περσινές δοκιμές δεν επιβεβαιώθηκαν κατά την πορεία του Πρωταθλήματος, αφού ούτε ο Capirossi, ούτε ο Vermeulen κατόρθωσαν να ανέβουν στο βάθρο φέτος, όπως μπόρεσαν και οι δύο να κάνουν το 2008. Η ομάδα φαινόταν ότι δεν έχει τις δυνάμεις και την ανταγωνιστικότητα να παλέψει με τους πρωτοπόρους, και μόνον ο Capirossi φάνηκε να ξεχωρίζει μπαίνοντας τέσσερις φορές στην πεντάδα. Τα παραπάνω αποτελέσματα έφεραν τον πολύπειρο Ιταλό στην έβδομη θέση του Πρωταθλήματος και του εξασφάλισαν την ανανέωση του συμβολαίου του για την επόμενη χρονιά. Αντίθετα, ο Vermeulen βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξη έχοντας απογοητεύσει όλη τη χρονιά. Για το Πρωτάθλημα του 2010, ο Αυστραλός θα αντικατασταθεί από τον rookie Álvaro Bautista.

Rizla Suzuki
Rizla Suzuki

 

"Το επίπεδο απόδοσής μας φέτος δεν είναι αυτό που περιμέναμε" δήλωσε ο Denning. "Ειδικά μετά τις καλές μας επιδόσεις στις χειμερινές δοκιμές. Πιστεύω ότι οι ανταγωνιστές μας βελτιώθηκαν πολύ μέσα στο Πρωτάθλημα, ενώ εμείς μείναμε πίσω. Γι' αυτό και οι επιδόσεις μας ήταν κατώτερες των αναμενόμενων. Πάντως, αντιδράσαμε, βελτιώνοντας τη μοτοσυκλέτα και στους τελευταίους αγώνες δίνουμε δυνατές μάχες για την πεντάδα. Ο Loris βρίσκεται στην έβδομη θέση του Πρωταθλήματος, μια θέση που δε μας ικανοποιεί απόλυτα, αλλά τουλάχιστον είμαστε στα μέσα της κατάταξης."

 

Σχετικά με την καλύτερη φετινή στιγμή, ο Denning δήλωσε: "Στο Mugello ήταν πολύ καλά. Η πέμπτη θέση δεν είναι γενικά μια φοβερή επίδοση, αλλά ήμασταν μόνο τρία δευτερόλεπτα πίσω από το νικητή, κάτι που ισοδυναμεί με επίδοση βάθρου συνήθως."

 

Σχετικά με τη δουλειά των δύο αναβατών του, ο Denning πρόσθεσε: "O Loris έδειξε τον ενθουσιασμό του, τη γενναιότητα του και τη διάθεσή του για διάκριση, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό. Τεχνικά ο Chris είναι άψογος, αλλά έχασε την αυτοπεποίθησή του σε κάποιο σημείο. Στο Misano, για παράδειγμα, έκανε χρόνους παρόμοιους με τον Loris αλλά έχασε έδαφος στους πρώτους γύρους και μετά ήταν δύσκολο να αντεπιτεθεί. Ο Chris ήταν εξαιρετικός με την ομάδα της Suzuki τα χρόνια της συνεργασίας μας. Ποτέ δε γκρίνιαξε, ποτέ δε μας δημιούργησε πρόβλημα. Πάντα ήταν επαγγελματίας και προσπαθούσε για το καλύτερο. Πιστέυω πάντως, ότι σε αυτό το σημείο, μια αλλαγή είναι το καλύτερο και για αυτόν και για εμάς. Του ευχόμαστε καλη τύχη για το μέλλον."

 

"Για τους τέσσερις τελευταίους αγώνες, πρέπει να πιέσουμε για να φτάσουμε το group των πρωτοπόρων, τις δύο εργοστασιακές Yamaha, τον Dani Pedrosa και τον Casey Stoner. Φέτος το επίπεδο των πρώτων είναι εξαιρετικά υψηλό και αν θέλουμε να καλύψουμε τη διαφορά πρέπει να κάνουμε βήματα προόδου. Πάντως, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος", ολοκλήρωσε ο Βρετανός.

Επόμενο άρθρο »

BAUTISTA: "Μεγάλο ρίσκο η επιλογή της Suzuki."

« Προηγούμενο άρθρο

SEPANG, LOSAIL: Θα μοιραστούν τις δοκιμές για το Πρωτάθλημα του 2010.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα