• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SIMON: Θα προσπαθήσει να κλειδώσει τον τίτλο στο Estoril.
Η πρώτη ευκαιρία του Ισπανού να εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα.
Νέα 25/09/2009 - 08:23

Η απόφαση του Julian Simon να επιστρέψει στα 125cc, από τα 250cc τον δικαίωσε απόλυτα, αφού πλέον είναι σε τροχιά τίτλου. Μάλιστα, αν τα αποτελέσματα του στον αγώνα της Πορτογαλίας είναι ικανοποιητικά, ο Ισπανός θα έχει την ευκαιρία να "κλειδώσει" το Πρωτάθλημα.

 

Τερματίζοντας πρώτος ή δεύτερος, και ανάλογα με το που θα τερματίσουν οι άμεσοι ανταγωνιστές του, ο Simon μπορεί να στεφτεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του, έχοντας τέσσερις νίκες φέτος.

 

Αν ο Ισπανός νικήσει στην Πορτογαλία και ο Nico Terol τερματίσει κάτω από την ένατη θέση και ο Bradley Smith κάτω από την πέμπτη θέση, ή αν ο Simon τερματίσει δεύτερος, με τους Terol και Bradley Smith, κάτω από τη δέκατη τέταρτη και ένατη θέση αντίστοιχα, ο Ισπανός θα πανηγυρίσει τον τίτλο.

 

Το πιθανότερο πάντως είναι ο Simon να χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμα ώστε να ολοκληρώσει τη δουλειά, διότι οι επιδόσεις του στο Estoril δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές στο παρελθόν.

 

Ο Terol τερμάτισε πέρσι τρίτος στον αγώνα της Πορτογαλίας, με αυτή να είναι η πρώτη του συγκομιδή βαθμών στη συγκεκριμένη πίστα. Επίσης, ούτε και ο Smith, δείχνει να συμπαθεί ιδιαίτερα την πίστα του Estoril, έχοντας σαν καλύτερη επίδοση μια δωδέκατη θέση το 2007. Μάλιστα, ο Βρετανός σημείωσε πέρσι πτώση σε αυτό τον αγώνα, έχοντας ξεκινήσει από τη 13η θέση.

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP: Λίγες θέσεις παραμένουν ανοικτές.

« Προηγούμενο άρθρο

AOYAMA: Περιμένει την επίθεση του Bautista στο Estoril.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα