• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP: Λίγες θέσεις παραμένουν ανοικτές.
Το μεταγραφικό παζάρι ολοκληρώνεται.
Νέα 25/09/2009 - 08:57

Με το φετινό Πρωτάθλημα να πλησιάζει τους τέσσερις τελευταίους αγώνες του, το μεταγραφικό παζάρι φαίνεται να ολοκληρώνεται. Το δυναμικό των περισσότερων ομάδων έχει ολοκληρωθεί και λίγες αλλαγές αναμένονται.

 

Όπως αναμενόταν, ο Jorge Lorenzo επέλεξε να μη ρισκάρει παραμένοντας στην Yamaha, παρά τις προτάσεις που είχε. Οι εργοστασιακές θέσεις είναι πλέον πλήρεις, και σε γενικές γραμμές ίδιες με φέτος: Ο Valentino Rossi και ο Jorge Lorenzo παραμένουν στην Yamaha, ο Casey Stoner και Nicky Hayden στην Ducati, ο Andrea Dovizioso και ο Dani Pedrosa ανανέωσαν με την Repsol Honda, ενώ ο Loris Capirossi θα έχει του χρόνου σαν team mate τον rookie Alvaro Bautista.

 

Με τις βασικές λοιπόν θέσεις να έχουν κλείσει, ενδιαφέρον παρουσιάζει τι θα συμβεί μετά το 2010. Εκτός από τον Andrea Dovizioso και τον Alvaro Bautista, όλοι οι υπόλοιποι αναβάτες δεσμεύονται με μονοετές συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι η πρωταγωνιστική τετράδα του φετινού Πρωταθλήματος (Rossi, Lorenzo, Pedrosa, Stoner) θα είναι του χρόνου ελεύθεροι στην αγορά, ψάχνοντας για προτάσεις.

 

Σε ότι αφορά τις δορυφορικές ομάδες, μόνο η Gresini και η LCR έχουν ολοκληρωθεί. Ο Fausto Gresini πραγματοποίησε το όνειρό του να έχει μια αμιγώς Ιταλική ομάδα (πιεζόμενος, είναι η αλήθεια, και από το χορηγό του) με οδηγούς τον Melandri και τον Simoncelli. Ο Lucio Cecchinello από την πλευρά του ανανέωσε τη συνεργασία με τον Randy de Puniet, όπως επιθυμούσε. Ο Mika Kallio επέστρεψε στην Pramac και ο Colin Edwards ανανέωσε με την Monster Tech 3, αν και φημολογείται ότι οι απολαβές του θα είναι ιδιαίτερα μειωμένες.

 

Τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την ομάδα της Scot, αλλά με δεδομένο ότι ο Gabor Talmacsi είναι το πρόσωπο που εξασφαλίζει σημαντικές χορηγίες στην ομάδα, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να βρίσκεται και του χρόνου μαζί τους.

Επόμενο άρθρο »

ELIAS: Συμμετέχει σε αγώνα Supermoto.

« Προηγούμενο άρθρο

SIMON: Θα προσπαθήσει να κλειδώσει τον τίτλο στο Estoril.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα