• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ELIAS: Συμμετέχει σε αγώνα Supermoto.
Ο Ισπανός καλεσμένος στον αγώνα της Ανδόρας.
Νέα 25/09/2009 - 12:26

O Toni Elias χαλάρωσε την προηγούμενη Κυριακή συμμετέχοντας στον αγώνα Supermoto της Ανδόρας. Ο Ισπανός συμμετείχε στο πρώτο και στο δεύτερο σκέλος, τα οποία νίκησαν οι Γάλλοι αδερφοί Thomas και Adrien Chareyre, και δήλωσε ενθουσιασμένος.

 

"Ήταν ένας αγώνας γεμάτος αδρεναλίνη, αλλά και μια σημαντική ευκαιρία για εμένα να εξασκηθώ στην πλαγιολίσθηση της μοτοσυκλέτας", δήλωσε ο Elias. Ο αγώνας ήταν ένας συνδυασμός χωμάτινων και ασφάλτινων διαδρομών και μια καλή προπόνηση για τον Ισπανό εν όψει του αγώνα στο Estoril, την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, το Πορτογαλικό Grand Prix ξυπνάει ιδιαίτερα ευχάριστες μνήμες στον Elias, διότι εκεί πήρε το 2006 την πρώτη (και μοναδική μέχρι τώρα) νίκη της καριέρας του στα MotoGP με διαφορά μόλις 0.002 δευτερόλεπτα από το Valentino Rossi.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που δέχτηκα την πρόσκληση για να συμμετέχω στον αγώνα", συμπλήρωσε ο Toni. "Ήταν πολύ διασκεδαστικό να βλέπεις αναβάτες με τόσο μεγάλο ταλέντο στην πλαγιολίσθηση. Ήταν για εμένα μια ευχάριστη ανάπαυλα, πριν αρχίσουμε να μετακινούμαστε προς το Estoril, μια πίστα που έχω μέσα στην καρδιά μου. Ελπίζω να είμαι από εκείνους που θα δώσουν το ρυθμό στην Πορτογαλική πίστα!"

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Περιμένει η Yamaha να μονοπωλήσει την κορυφή.

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP: Λίγες θέσεις παραμένουν ανοικτές.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα