• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Περιμένει η Yamaha να μονοπωλήσει την κορυφή.
Ο Valentino προβλέπει την επιτυχία της Yamaha να συνεχίζεται και μετά το 2010.
Νέα 26/09/2009 - 07:59

O Valentino Rossi περιμένει την Yamaha να συνεχίσει να κυριαρχεί στα MotoGP και μετά την πολύ επιτυχημένη φετινή χρονιά. Ο Ιταλός, που έχει έξι νίκες φέτος με την YZR-M1 κρίνει ότι χρειάστηκαν δύο χρόνια ώστε η Yamaha να ανέβει στο σημερινό της επίπεδο. Επίσης, πιστεύει ότι θα πάρει πολύ χρόνο σε αντιπάλους όπως η Honda, για να τη φτάσουν.

 

Ο Rossi εκθείασε τη δουλειά των μηχανικών της Yamaha, οι οποίοι δούλεψαν πολύ σκληρά μετά το 2007, για να αντιμετωπίσουν τη φοβερά ανταγωνιστική Ducati Desmosedici. Εκείνη την εποχή, ο Ιταλός είχε κάνει επανειλημμένα κριτική για τη μέτρια απόδοση της YZR-M1. Είναι όμως φανερό ότι τα πράγματα άλλαξαν ριζικά από τότε.

 

Η Yamaha YZR-M1 έχει νικήσει τους 19 από τους 31 αγώνες, στους οποίος έχει συμμετάσχει με τον Rossi και τον Jorge Lorenzo. Ο Valentino δήλωσε σχετικά: "Μας πήρε δύο χρόνια να φτάσουμε στο επίπεδο απόδοσης που βλέπετε σήμερα. Αρχίσαμε να δουλεύουμε σοβαρά στα μέσα τα 2007 και περιμένω να συνεχίσουμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο."

 

"Πάντως μας πήρε δύο χρόνια, χωρίς να έχουμε κάνει καμία λανθασμένη επιλογή. Έτσι, κερδίσαμε πολύτιμο χρόνο. Η Honda έχει πολύ δουλειά μπροστά της, αλλά αυτό έχει να κάνει με αν οι αναβάτες της μπορέσουν να καταλάβουν τι πρέπει να διορθώσουν. Αν το καταλάβουν γρήγορα θα κερδίσουν σημαντικό χρόνο. Αν όχι, θα μείνουν ακόμα πιο πίσω", ολοκλήρωσε ο Valentino.

Επόμενο άρθρο »

PASINI: Δεύτερη πτώση για τον Ιταλό στις δοκιμές της Desmosedici.

« Προηγούμενο άρθρο

ELIAS: Συμμετέχει σε αγώνα Supermoto.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα