• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το νέο κράνος του ...αστροναύτη LORENZO
1969 - 2009: 40 χρόνια μετά...
Νέα 02/10/2009 - 01:43
O Jorge Lorenzo επιστρέφει στην πίστα του Estoril, εκεί όπου πέρσι πανηγύρισε την παρθενική του νίκη στη μεγάλη κατηγορία και για το συγκεκριμένο αγώνα θα έχει ένα νέο κράνος το οποίο είναι εμπνευσμένο από την πρώτη φορά που ο άνθρωπος πάτησε το πόδι του στο φεγγάρι.

Φέτος συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την ιστορική ημέρα της 21η Ιουλίου του 1969 όταν ο κυβερνήτης της αποστολής Apollo 11, Neil Armstrong, έγινε ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στη σελήνη. Ο νεαρός Ισπανός αποφάσισε λοιπόν να γιορτάσει αυτήν την επέτειο με ένα ξεχωριστής σχεδίασης κράνος.

Έτσι το X-lite X-802 που θα φοράει στο Estoril έχει μαύρη πρόσοψη, ενώ το υπόλοιπο είναι λευκό με γραφικά που παραπέμπουν στα κράνη που φορούν οι αστροναύτες. Στα πλαϊνά μέρη έχει την «Αστερόεσσα», ενώ στο πίσω μέρος απεικονίζεται το σημάδι που άφησε ο Armstrong στο έδαφος της σελήνης το οποίο πλαισιώνεται από την ιστορική φράση που ξεστόμισε ο ίδιος εκείνη τη συγκλονιστική για την ανθρωπότητα στιγμή: «That's one small step for a man, one giant leap for mankind» (Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα γιγάντιο άλμα για την ανθρωπότητα).

Επόμενο άρθρο »

Ο ROSSI σχολιάζει τη μετακίνηση του ALONSO στη Ferrrari

« Προηγούμενο άρθρο

FIAT YAMAHA: Με νέα... ρούχα στο Estoril!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα