• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο ROSSI σχολιάζει τη μετακίνηση του ALONSO στη Ferrrari
Ο Ιταλός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το νέο μεγάλο αστέρι της Scuderia...
Νέα 02/10/2009 - 02:09
H είδηση που κυριαρχεί τα τελευταία 24ωρα στα Μέσα Ενημέρωσης είναι η μετακίνηση του Fernando Alonso στη Ferrari από το 2010. Ο Ισπανός δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική ομάδα και θα πάρει τη θέση του Kimi Raikkonen.

Επειδή ο Valentino Rossi έχει ...καψούρα με τη Scuderia -ίσως και απωθημένο να τρέξει κάποια στιγμή με κόκκινο μονοθέσιο στη Formula 1-, κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει την κίνηση της ιταλικής ομάδας.

«Μπορώ να πω ότι στο Maranello είναι πολύ ενθουσιασμένοι. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ελπίζω όμως ότι θα τον συναντήσω στο μέλλον. Η Ferrari είχε ανάγκη από έναν κορυφαίο πιλότο μετά την αποχώρηση του Michael Schumacher και ο Alonso μπορεί να είναι ο κατάλληλος. Έχει κατακτήσει δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα και είναι ο πιλότος που νίκησε τον Schumacher», είπε ο Doctor.

Στο πρόσφατο παρελθόν πάντως οι δυο τους είχαν μπλέξει σε έναν πόλεμο δηλώσεων σχετικά με το ποιος από τους δύο είναι ταχύτερος συνολικά. Αφορμή ήταν η δήλωση που είχε κάνει τότε ο Alonso ότι θα μπορούσε να λάβει μέρος σε αγώνα των MotoGP και να τερματίσει μέσα στην πεντάδα.

«Θυμάμαι ότι του είχα προτείνει να μετρηθούμε με μοτοσυκλέτα, μονοθέσιο της Formula 1 και αυτοκίνητο προδιαγραφών WRC για να δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος συνολικά, αλλά είπε ότι δεν είχε χρόνο. Ελπίζω ότι αργά ή γρήγορα θα βρει χρόνο για την αναμέτρηση...», είπε χαρακτηριστικά ο Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Απόβαση στο Estoril ετοιμάζουν οι «Lorenzistas»

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο κράνος του ...αστροναύτη LORENZO

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα