• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia MotoGP: Ζέσταμα
Πρώτος ο Marquez, 4ος ο Dovi
Νέα 12/11/2017 - 11:34

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν κι αναδειχθεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής για το 2017, ο Marc Marquez πήρε ακόμα μια πρώτη θέση.

 

Ο 24χρονος άσος της Repsol Honda ήταν μπροστά στο 20λεπτο ζέσταμα, έχοντας εξαιρετικό ρυθμό και οχτώ συνεχόμενους γύρους στο 1:31 σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

 

Ο Marquez θα παλέψει για τον τέταρτη Τίτλο του στη μεγάλη κατηγορία (σε 5 χρόνια) έχοντας το ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου του.

 

Ο Dovi δεν τα πήγε άσχημα, ήταν τέταρτος και έχει καλό ρυθμό, όμως ξέρει ότι τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τον ίδιο.

 

Από την άλλη τίποτα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, το οποίο δεν έχει γραφτεί ακόμα όπως έλεγε χτες ο Dovi και όλοι περιμένουμε την τελευταία μάχη της χρονιάς σε λίγες ώρες.

 

Τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στους δυο μονομάχους του Τίτλου, αλλά πραγματικά εντυπωσιακός ήταν ο Alex Rins, ο αναβάτης της Suzuki!

 

Ο Ισπανός ήταν μόλις 0.185δ πίσω από τον Marquez και δεν ήταν μόνο αυτό, αλλά «έβγαζε» και καλούς χρόνους στη διάρκεια του warm up.

 

Τρίτος, όπως στις χτεσινές κατατακτήριες, ήταν ο Andrea Iannone που ονειρεύεται ένα βάθρο στην πίστα που πέρυσι είχε καταφέρει να πάρει την τρίτη θέση.

 

Πίσω από τον Dovi, με διαφορά μόλις 14χιλ, ήταν ο Dani Pedrosa ένας αναβάτης πάντα υπολογίσιμος στην Valencia.

 

Αυτός που θέλει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη είναι ο Johann Zarco, που και σήμερα φύλαξε το μαλακό πίσω λάστιχο και βγήκε στην πίστα με το μεσαίο για να ανέβει στην 6η θέση.

 

Πάρα πολύ δυνατός ο Mika Kallio, έβαλε την ΚΤΜ του στη δεκάδα (7ος) την οποία έκλεισαν οι Valentino Rossi, Tito Rabat και Cal Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto3: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Τα φρένα στην Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα