• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2: Αγώνας
Ανώτερος όλων ο Oliveira!
Νέα 12/11/2017 - 15:06

Με μια τρίτη συνεχόμενη νίκη έκλεισε τη φετινή σεζόν στην Moto2 ο Miguel Oliveira, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του στην κατηγορία.

 

Ο Πορτογάλος έκανε καλή εκκίνηση και γρήγορα βρέθηκε πίσω από τις δυο μοτοσυκλέτες της EG 0,0 με τον Morbidelli μπροστά από τον Marquez.

 

Μετά από μια σύντομη αψιμαχία, ο Morbido έφυγε μπροστά ενώ ο Alex Marquez έδειξε ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό του.

 

Όμως δεν ήταν σε θέση να αντισταθεί και στις δυο KTM πίσω του. Πρώτα τον πέρασε ο Oliveira και μετά ο Binder, ενώ και οι δυο του έκαναν αμέσως διαφορά.

 

Μπροστά ο Morbidelli είχε μια διαφορά 2’’ από τον Oliviera, αλλά παρά το ότι τα έδινε όλα (όπως παραδέχτηκε μετά στο parc ferme) δεν μπορούσε να τη μεγαλώσει.

 

Αντίθετα αυτή μειωνόταν, με τον Oliveira να είναι συνεχόμενο πιο γρήγορος από τον αντίπαλό του και χωρίς να πιέζει ιδιαίτερα, τον έφτασε και τον πέρασε έξι γύρους πριν το τέλος.

 

Από εκεί και πέρα, όσο κι αν προσπάθησε ο Morbidelli, ο Oliveira ήταν ασταμάτητος και πήρε την τρίτη σερί του νίκη και την τρίτη της καριέρας του στην Moto2.

 

Ο Morbido αποχαιρέτησε μ’ ένα βάθρο και τη δεύτερη θέση τη μεσαία κατηγορία, ενώ για τρίτη συνεχόμενη φορά στο βάθρο των νικητών ήταν και ο Binder.

 

Ο Ν. Αφρικανός έκανε «φριχτούς» πρώτους γύρους όπως τους χαρακτήρισε, μιας και έχανε συνεχώς τις ταχύτητες στη μοτοσυκλέτα του που δεν έμπαιναν με τίποτα!

 

Παρά ταύτα, κατάφερε να πάρει αυτό το πολύτιμο βάθρο και να κλείσει με εξαιρετικό τρόπο μια δύσκολη σεζόν λόγω του σοβαρού του τραυματισμού στα χειμερινά τεστ.

 

Ο Marquez έχασε στο τέλος την 4η θέση από τον Bagnaia, ενώ απειλήθηκε στο τέλος ακόμα κι από τον Syahrin, αλλά τελικά κράτησε την 5η μπροστά από τον Μαλαίσιο.

 

Έβδομος ήταν ο Nakagami, στον τελευταίο του αγώνα στην Moto2, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Quartararo, Corsi και Dominique Aegerter.

Επόμενο άρθρο »

Valencia MotoGP: Ο Τίτλος στον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα