• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Dovizioso δικαιώνει τον Lorenzo
Νέα 13/11/2017 - 01:23
"Ο Χόρχε δεν με εμπόδισε! Ήμουν γρηγορότερος στο ξεκίνημα του αγώνα σε κάποια σημεία και πιο αργός στο τελευταίο κομμάτι της πίστας!", δήλωσε ο Dovi.
"Ο Μαρκ έκανε έναν έξυπνο αγώνα και άξιζε τον Τίτλο! Είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που κάναμε στο εργοστάσιο και δεν χάσαμε το Πρωτάθλημα σήμερα! Στην Μαλαισια καταφέραμε να το κρατήσουμε ανοικτό μέχρι σήμερα! Το να παίζουμε το πρωτάθλημα με έναν τόσο δυνατό Μάρκεθ μέχρι το τέλος είναι μεγάλη ικανοποίηση!", συμπλήρωσε.
Αναφερόμενος στον μεγάλο του αντίπαλο για τον Τίτλο, είπε: "Συγχαρητήρια στον Μαρκ είχαμε έναν σωστό ανταγωνισμό όλη τη χρονιά, κερδίζει γιατί συνεχώς «διαβάζει» τους αντιπάλους του!" 
Σε ερώτηση για το αν το υψηλότερο σηεμίο της καριέρας του, ή αν πιστεύει ότι θα ε΄χει συνέχεια, είπε: "Είμαι πεισμένος ότι η φετινή χρόνια είναι μια βάση για ακόμη καλύτερη απόδοση του χρόνου! Πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί του χρόνου! Ξέρουμε που ακριβώς έχει πρόβλημα η μοτοσυκλέτα μας το πρόβλημα είναι το πως θα το λύσουμε! Είναι το ίδιο τα 4 τελευταία χρόνια!"
Αναφέρθηκε και στον σημερινό αγώνα: "Δυο δέκατα μας έλειπαν σε σχέση με τους πρώτους, αλλά είναι μεγάλη διαφορα όταν είσαι στο 100%!"
Για το πως του φαίνεται το ότι είναι πια ένας ήρωας στα άτια αρκετών οπαδών, είπε: "Αισθάνομαι την αγάπη του κόσμου και με εξέπληξε ότι πολλοί στο πάντοκ μου έδωσαν συγχαρητήρια! 
Έχω μια εντελώς νορμαλ ζωή, αν και είμαι τυχερός που έχω χρήματα και τρέχω στο MotoGP, και ίσως αυτό ειναι που αρέσει στους γύρω μου! Δεν το επιδιώκω και έτσι μου αρέσει περισσότερο αυτό που συμβαίνει!"
Τέλος αναφέθρηκε στην καλή του εκκίνηση: "Σήμερα μετά από όλη τη χρόνια έμαθα πως να ξεκινώ καλά τη μοτοσυκλέτα όταν σβήνουν τα φώτα!"
 
 

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Δεν είμαι χαμένος!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia MotoGP: Ο Τίτλος στον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα