• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Mπορεί να συνεχίσω και μετά το 2010»
Aνοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται και μετά τη λήξη του νέου, διετούς διάρκειας, συμβολαίου που υπέγραψε με τη Yamaha άφησε ο Rossi ενώ αποκάλυψε πως είχε συζητήσεις με τη Ducati και τη Honda...
Νέα 20/07/2008 - 00:00
Οι περισσότεροι πιστεύουν πως το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Yamaha ο Valentino Rossi θα είναι και το τελευταίο της καριέρας του.

Ότι δηλαδή μετά το 2010 ο Doctor θα αποχωρήσει από τα motoGP και θα ασχοληθεί με τα αγαπημένα του Ράλι. Είναι όμως έτσι;

«Όχι, δεν είπα πως αυτό θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο. Πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια των δύο επόμενων χρόνων. Αν μετά από αυτό το διάστημα εξακολουθώ να θέλω να αγωνίζομαι τότε, γιατί όχι, θα συνεχίσω για ακόμα δύο χρόνια», δήλωσε ο 29χρονος Ιταλός σούπερ σταρ.

Παράλληλα αποκάλυψε πως πριν αποφασίσει να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Yamaha, συζήτησε με την Ducati αλλά και την Honda.

«Είχα κι άλλες επιλογές, κυρίως την Ducati και την Honda. Και με τις δυο εταιρίες έχω πολύ καλές σχέσεις και με τις δυο συζητήσαμε αλλά τελικά αποφάσισα να μείνω στη Yamaha για μια σειρά από λόγους. Κάποιοι από αυτούς είναι η εκπληκτική συνεργασία που έχω με τους ανθρώπους της εταιρίας, το εκπληκτικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά και γιατί θέλω να συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον αρχιμηχανικό του μου, τον Jeremy Burgess, αλλά και τους άλλους μηχανικούς μου, κάτι το οποίο πιθανότατα δεν θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση που αποχωρούσα».

Βλέπετε όταν το 2004 επιχείρησε την έξοδο από την Honda, χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τον Burgess και αρκετούς από τους μηχανικούς που είχε στο HRC να τον ακολουθήσουν στο αντίπαλο στρατόπεδο. Τώρα κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο έως αδύνατο να συμβεί...

Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος πάντως θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να τον βλέπαμε να κοντράρεται με τον Casey Stoner οδηγώντας μια ίδια Desmosedici: «Χωρίς αμφιβολία θα ήταν πολύ ενδιαφέρον! Ποτέ δεν έκρυψα πως η Ducati με γοήτευε ως πρόκληση. Γνωρίζω καλά τον Filippo Preziosi και τον εκτιμώ πολύ, στο τέλος όμως ήταν καλύτερο να μείνω εδώ. Ίσως να ήταν πολύ τετριμμένο αν αγωνιζόμουν με την ίδια μοτοσικλέτα που έχει ο Stoner... Πρέπει να τον νικήσουμε με την Yamaha».

Επόμενο άρθρο »

USA GP: O Vale τελικά «πλανητάρχης»!!

« Προηγούμενο άρθρο

USA GP: O Stoner σε άλλο ρυθμό ΙΙ

Χορηγοί