• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ο Meladri στη Ducati, στο Brno η Suzuki ανακοινώνει Capirossi»
O Carlo Pernat, ένας από τους κορυφαίους μάνατζερ του χώρου, μιλάει για τα μεταγραφικά σενάρια που κυλοφορούν.
Νέα 20/07/2008 - 00:00
O Carlo Pernat είναι ένας από τους κορυφαίους μάνατζερ του χώρου. Eίναι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τις τύχες του πολύπειρου Loris Capirossi αλλά και των πιτσιρικάδων, Alex de Angelis και Niccolo Canepa.

Επειδή βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου ομάδες και αναβάτες «ψάχνονται» γενικώς, ο Ιταλός μάνατζερ, που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το τι κινείται στην αγορά, είπε κάποια πράγματα σχετικά με τα σενάρια που κυκλοφορούν.

«Κατά 99% ο Capirossi θα συνεχίσει στη Rizla Suzuki και του χρόνου. Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει στο Brno», είπε ο Pernat και συνέχισε αναφερόμενος στην Rizla Suzuki αλλά και στον παρτενέρ του Capirex το 2009: «Ο Vermeulen μπορεί να μείνει στην ομάδα, από τη στιγμή που ο Spies έχει ζητήσει πολλά χρήματα. Μπορεί όμως να υπάρξουν και εκπλήξεις. Μπορεί να έρθει ο Bautista ή γιατί όχι και ο Dovizioso σε περίπτωση που δεν πάει στο HRC».

Αυτό το τελευταίο περί Dovi στη Suzuki δεν το είπε τυχαία καθώς στο paddock της Laguna Seca εθεάθη ο Ιταλός αναβάτης να συζητάει με τον επικεφαλής της ομάδας, Paul Denning...

Ο Pernat μίλησε και για την περίπτωση του Nicky Hayden. «Κατά 99% δεν θα είναι παρτενέρ του Pedrosa στη Repsol Honda το 2009», είπε αναφερόμενος στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2006 και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως για τον Nicky ήρθε η στιγμή να αλλάξει περιβάλλον και επιπλέον ξέρω ότι έχει στα χέρια του μια καλή προσφορά από την Ducati. Θεωρώ πως η υπόθεση έχει σχεδόν κλείσει».

Όσο για τον αναβάτη που θα καλύψει το κενό του Kentucky Kid στην Repsol Honda, ο Pernat ήταν κατηγορηματικός: «Στο HRC έχουν μια και μόνο επιλογή: Τον Ντοβιτσιόζο»...

Ο Pernat δεν μίλησε καθόλου για τον Canepa τον οποίο θέλει να βάλει του χρόνου στα motoGP. Ο 20χρονος αναβάτης που εκτελεί χρέη δοκιμαστή της Ducati και που πέρσι στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κατηγορία Superstock 1000 με την 1098S, θεωρείται μεγάλο ταλέντο και αργά ή γρήγορα θα μπει στο χώρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το 2009 θα δούμε τον Canepa στα motoGP αγωνιζόμενο με μια Desmosedici GP9 της Alice...

Επόμενο άρθρο »

USA GP: O Vale τελικά «πλανητάρχης»!!

« Προηγούμενο άρθρο

USA GP: O Stoner σε άλλο ρυθμό ΙΙ

Χορηγοί