• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FIAT YAMAHA: Αποχωρεί ο ROMAGNOLI!
Αιφνιδίασε ο Ιταλός που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Fiat Yamaha...
Νέα 15/10/2009 - 20:39

Λίγα 24ωρα πριν τον κρίσιμο για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος, αγώνα της Αυστραλίας, ο επικεφαλής της ομάδας του Jorge Lorenzo, Daniele Romagnoli ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από τη Fiat Yamaha...
«Γεννήθηκα μηχανικός και ειδικός στην τηλεμετρία και ακόμα έχω το ίδιο πάθος για δουλειά. Εκτιμώ την ευκαιρία που μου έδωσε η Yamaha. Ήταν καλή εμπειρία, παλέψαμε για τον τίτλο, αλλά τώρα θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό, το οποίο δεν μπορούσα να κάνω στη Yamaha. Ο Jorge έχει ήδη αρχιμηχανικό, τον Ramon Forcada. Άρα αποφάσισα να φύγω στο τέλος της χρονιάς», δήλωσε ο Romagnioli ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 δουλεύοντας στο πλευρό του Carlos Checa, ενώ ανήκει στο δυναμικό της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha από το 2002.
Η είδηση αιφνιδίασε τους ανθρώπους του χώρου, πλην του Jorge Lorenzo ο οποίος δήλωσε πως... «Γνωρίζω για την απόφαση, αλλά δεν θα αλλάξει κάτι στην ομάδα. Για μένα, προσωπικά, δεν υπάρχει πρόβλημα».
Οι Ιταλοί μάλιστα αναφέρουν ότι ο 42χρονος Ιταλός ήθελε να αφήσει άμεσα το πόστο του, αλλά τελικά μετά από συζήτηση που είχε με τον Lin Jarvis αποφάσισε να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ROSSI ΚΑΙ DUCATI!

« Προηγούμενο άρθρο

PHILLIP ISLAND 2001: ROSSI Vs BIAGGI

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα