• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Προβλήματα πρόσφυσης.
Ο Αυστραλός έχει καλό ρυθμό στην πατρίδα του, παρά την έλλειψη πρόσφυσης της Ducati.
Νέα 16/10/2009 - 12:30

Ο εορτάζων Casey Stoner (κλείνει τα 24 χρόνια του σήμερα) είναι ικανοποιημένος από τους χρόνους που έγραψε στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, όμως θέλει να βελτιώσει την πρόσφυση της Ducati εν όψει του αγώνα της Κυριακής.

 

Ο Αυστραλός φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε για καιρό φέτος και οι χρόνοι του είναι πιο ανταγωνιστικοί από ποτέ, όπως αποδείχτηκε περίτρανα και στον τελευταίο αγώνα. Ο αναβάτης της Ducati Marlboro ήταν δέυτερος στα δοκιμαστικά της Παρασκευής, μόλις 0.135 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρωτοπόρο Rossi, αλλά όντας τελειομανής, δε δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση της μοτοσυκλέτας του.

 

"Χρειαζόμαστε περισσότερη πρόσφυση. Είναι ένα κοινό παράπονο από τους αναβάτες της Ducati, ιδιαίτερα για τις μακριές στροφές. Δυστυχώς, όταν έχουμε πρόσφυση από το πίσω μέρος, χάνουμε τη γρήγορη απόκριση του μπροστινού. Πρέπει να βρούμε μια λύση, με τους μικρότερους δυνατούς συμβιβασμούς, διότι η πρόσφυση είναι από τα δυνατά χαρτιά της μοτοσυκλέτας μας", δήλωσε ο Αυστραλός.

 

Σε γενικές γραμμές, ο Stoner έχει θετικό προαίσθημα για τον αγώνα της Κυριακής και θα παλέψει δυνατά για την τρίτη, συνεχόμενη νίκη του στο Phillip Island. "Είναι όμορφα να οδηγείς εδώ και φαίνεται ότι έχουμε καλό ρυθμό. Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο με τη μοτοσυκλέτα, για να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά γενικά πιστεύω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και ότι μπορώ να πιέσω σε ολόκληρο τον αγώνα", ολοκλήρωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007.

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: Προβλήματα φυσικής κατάστασης και πρόσφυσης

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Χαρούμενος με την πρώτη θέση στα δοκιμαστικά.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα