• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Προβλήματα φυσικής κατάστασης και πρόσφυσης
«Έφαγα κάτι που με πείραξε και σήμερα δεν ήμουν σε καλή κατάσταση»
Νέα 16/10/2009 - 17:16

Το αγωνιστικό τριήμερο στο Phillip Island δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Jorge Lorenzo που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φυσική του κατάσταση. Ο Ισπανός ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από τον ομόσταβλό του και μεγάλο του αντίπαλο Valentino Rossi, ενώ στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας είχε και πτώση.

Όπως είπε λίγο αργότερα, δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση καθώς τον πείραξε κάτι που έφαγε το βράδυ της Πέμπτης, ενώ στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε πως αντιμετώπισε πρόβλημα με την πρόσφυση του πίσω ελαστικού.

«Πολλά πράγματα πήγαν στραβά. Ήρθαμε εδώ μετά τη νίκη στην Πορτογαλία, αλλά στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών διαπιστώσαμε κάποια προβλήματα, ιδιαίτερα με το πίσω λάστιχο το οποίο γλίστραγε συνέχεια. Προσωπικά δεν είμαι και στην καλύτερή μου κατάσταση καθώς εχτές το βράδυ έφαγα κάτι που με πείραξε και έτσι δεν είμαι σε καλή κατάσταση. Αισθάνομαι πολύ άσχημα και κουρασμένος. Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το θέμα με την πρόσφυση του πίσω τροχού. Αν διορθωθεί αυτό το πρόβλημα και βελτιωθεί η φυσική μου κατάσταση μπορούμε να είμαστε πιο κοντά στην πρώτη θέση. Η μόνη στρατηγική που έχουμε είναι να προσπαθήσουμε να νικήσουμε κάθε αγώνα και να είμαστε επιθετικοί και συνάμα έξυπνοι γιατί δεν θέλω να πέσω», είπε ο Ισπανός ο οποίος ρωτήθηκε και για την είδηση της αποχώρησης του επικεφαλής της ομάδας του, Daniele Romagnoli στο τέλος της σεζόν.

«Όταν γίνονται αλλαγές μέσα στην ομάδα, πάντα ακολουθεί περίοδος προσαρμογής. Του χρόνου, στην αρχή, θα μας λείψει ο Daniele αλλά αποφασίσαμε να σταματήσουμε να δουλεύουμε μαζί του. Είναι δύσκολο γιατί τον αγαπάω και κάνει εξαιρετική δουλειά», είπε.

Επόμενο άρθρο »

PHILLIP ISLAND: Εκτός αγώνα ο CANEPA

« Προηγούμενο άρθρο

STONER: Προβλήματα πρόσφυσης.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα