• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA: Kymco SuperNEX
Δεν το περιμένεις... με τίποτα!!
Τεστ-Μοντέλα 07/11/2018 - 10:56

Δεν είναι εύκολο να ξαφνιάσεις τον κόσμο της μοτοσυκλέτας στις ημέρες μας, ωστόσο η Kymco έκανε ακριβώς αυτό στην EICMA!

 

Το νέο της concept το ακούγαμε, αλλά είναι μια άλλη, εντελώς διαφορετική εμπειρία να το βλέπεις από κοντά και να διαβάζεις γι’ αυτό.

 

Η εταιρεία από την Ταϊβάν ανοίγει μια εντελώς νέα σελίδα στην πορεία της στα δρώμενα της μοτοσυκλέτας, παρουσιάζοντας αυτό το εκπληκτικό ηλεκτρικό μοντέλο.

 

Είναι όμορφο, φτάνει τα 250χλμ/ώρα σε 10,9’’ έχει κιβώτιο έξι ταχυτήτων - για εμάς που δεν μπορούμε ν’ αποχωριστούμε τις ταχύτητες - και... αυτά!

 

Δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτε άλλο, καθώς και οι άνθρωποι της εταιρείας παρέμειναν φειδωλοί στην πληροφόρηση γι’ αυτό τους το νέο μοντέλο.

 

Στο πακέτο των ηλεκτρονικών θα διαθέτει το Kymco Full Engagement Performance (FEP) που περιλαμβάνει launch control, traction control και διάφορα προγράμματα οδήγησης.

 

Τα επίπεδα του πακέτου αυτού είναι ρυθμιζόμενα, χωρίς όμως ο κατασκευαστής να αποκαλύπτει και τον τρόπο που γίνεται αυτό.

 

Φυσικά, όταν μιλάμε για ηλεκτροκίνητα οχήματα, το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η μπαταρία τους και η αυτονομία της. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες γι’ αυτή.

 

Διαθέτει αναρτήσεις της Ohlins, φρένα από την Brembo, αλουμινένιο πλαίσιο και ειδικό ενισχυτή... ήχου! Ή για να το πούμε πιο απλά, ένα ηχείο.

 

Εν αναμονή λοιπόν περισσότερων πληροφοριών για ένα μοντέλο που φαίνεται ότι μπορείνα κλέψει την παράσταση στη φετινή EICMA.

Επόμενο άρθρο »

EICMA: Kawasaki Z400

« Προηγούμενο άρθρο

EICMA: Kawasaki Versys 1000 & SE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα