• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
IGNITION: «Ανάφλεξη» στον ειδικό τύπο!
O τίτλος του περιοδικού σχετίζεται περισσότερο με την λέξη «έναυση»
MotoGP και όχι μόνο 17/11/2009 - 08:40

 

To περιοδικό «IGNITION», είναι μία διμηνιαία επιθεώρηση που έχει ως κύριο αντικείμενο την Τεχνολογία της Αυτοκίνησης. Στόχος του είναι να παρουσιάζει και να αναλύει τις καινοτομίες που αναπτύσονται στον χώρο των δύο και τεσσάρων τροχών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις οικολογικές προεκτάσεις τους. O τίτλος του περιοδικού σχετίζεται περισσότερο με την λέξη «έναυση», που στη μηχανολογία σημαίνει την πυροδότηση, η οποία δημιουργεί την ανάφλεξη.

 

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού, θα κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου, από την 2ΔΕΛΤΑ που ήδη δραστηριοποιείται στον εκδοτικό χώρο με το περιοδικό «motoGP world». Ο Εκδότης Δημήτρης Διατσίδης και ο Διευθυντής του περιοδικού Διονύσης Χοϊδάς, γνωρίζουν ότι το αναγνωστικό κοινό στο οποίο απευθύνεται το IGNITION, αναζητά εξειδικευμένη πληροφόρηση η οποία παρέχει σε βάθος ανάλυση, των εκάστοτε τεχνικών εξελίξεων.

Επίσης αυτό το κοινό έχει οικολογικές ανησυχίες και ευελπιστεί στην ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της αυτοκίνησης, μέσω της προόδου της τεχνολογίας. Με αυτόν τον τρόπο η εξειδικευμένη «πράσινη» πληροφόρηση που θα εμπεριέχεται στην ύλη του, θα καλύπτει και αυτές τις ανάγκες.

 

Ένας σημαντικός στόχος του IGNITION είναι η παρουσίαση (προλαβαίνοντας ακόμη και τις ιστοσελίδες του διαδικτύου) καινοτόμων τεχνολογιών αυτοκίνησης, οι οποίες βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της έρευνας και εξέλιξης. Με τη δημοσιοποίηση των καινοτομιών αυτών δημιουργείται η προσδοκία υλοποίησης μιας τέτοιας τεχνολογίας σε εμπορικό προϊόν.

Αυτού του είδους η πληροφόρηση απευθύνεται και σε αναγνωστικό κοινό το οποίο ανήκει στην ευρύτερη (και πολυάριθμη) ακαδημαϊκή κοινότητα της χώρας.

 

Οι συνεργάτες του περιοδικού είναι οι Μιχάλης Ζώτος, Δημήτρης Κορρές, Γιώργος Πεχλιβάνογλου, Διονύσης Στεφανάτος, γνωστοί και καταξιωμένοι, ο καθένας στο χώρο του.

 

Η πολυτελής έκδοση του IGNITION θα ξεκινήσει με κύριο θέμα στο πρώτο τεύχος, την αποκλειστική παρουσίαση του Ελληνικού Αυτοκινήτου που εξελίσσεται και κατασκευάζεται αυτήν τη στιγμή στη χώρα μας!

Είναι μαζί το έναυσμα για όλους τους συνεργάτες της 2ΔΕΛΤΑ, για συνέχιση της προσπάθειας στον ειδικό τύπο, με την τόλμη που απαιτείται για την έκδοση ενός περιοδικού που θα «εκπαιδεύσει» το αναγνωστικό του κοινό, στην αποδοχή της κάθε καινοτομίας που φέρνουν οι νέες τεχνολογίες.

Επόμενο άρθρο »

TnT – Εκπαιδευτική Αδρεναλίνη με Γόνατο στη Στροφή

« Προηγούμενο άρθρο

TOKYO MOTOR SHOW μέρος 3ο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα