• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
TnT – Εκπαιδευτική Αδρεναλίνη με Γόνατο στη Στροφή
Η ΚΤΜ Hellas μας ενημερώνει για τα επιτυχημένα ΤnΤ (Track 'N' Test)
MotoGP και όχι μόνο 24/02/2010 - 10:15

Και λόγω της τεράστιας πανευρωπαϊκής επιτυχίας και της αυξανόμενης ζήτησης που τα προγράμματα TnT Trackdays έχουν δημιουργήσει, η ΚΤΜ επέκτεινε τις δυνατότητες για το 2010 συμπεριλαμβάνοντας ακομα περισσότερες δοκιμές και εκπαιδευτικές επιλογές σε μερικές από τις καλύτερες Ευρωπαϊκές αγωνιστικές ασφάλτινες πίστες.

 

Η ιδέα τέθηκε σε εφαρμογή το 2009 από την Αυστριακή Κατασκευάστρια sport μοτοσυκλετών, σε Κορυφαίες Ευρωπαϊκές Αγωνιστικές Πίστες και πλέον επεκτείνετε. Περισσότεροι από 2000 συμμετέχοντες έχουν ήδη ζήσει την εμπειρία με τις μοτοσυκλετες τους στην πίστα.

 

 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα TnT ανταμείβουν κάθε συμμετέχοντα, ανεξαρτήτως οδηγικού επιπέδου, αφού οι αναβάτες διαχωρίζονται σε group ανάλογα με την δυναμική και την εμπειρία τους στην πίστα.

 

Έμπειροι εκπαιδευτές αναλαμβάνουν να εκπαιδεύσουν τους μη εξοικειωμένους με την οδήγηση στην πίστα συμμετέχοντες καθώς και διοργάνωση αγώνα χωρίς απαραίτητη άδεια αγωνιζομένου για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους μέσα σε αυτήν.

 

Ανεξάρτητα λοιπόν από το λογότυπο που έχει το ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας σας δηλώστε σήμερα συμμετοχή στα TnT 2010. Οι συμμετέχοντες θα φιλοξενηθούν στην τέντα του φορτηγού της ΚΤΜ για να χαλαρώσουν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν τις αγωνιστικές τους εμπειρίες, συνοδεία snacks και δροσιστικών ποτών. Για ακόμα μια φορά και το 2010 θα σας περιμένει ολόκληρη η γκάμα των street μοντέλων της ΚΤΜ για να τις θαυμάσετε και να τις δοκιμάσετε. Τέλος οι δυνατοί χορηγοί της ΚΤΜ, Pirelli και Motorex, θα βρίσκονται κοντά σας ώστε να παρέχουν θεωρητική και πρακτική στήριξη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής για τα TnT Trackdays επισκεφθείτε σήμερα το επίσημο site www.raceorange.com της ΚΤΜ

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

KTM Hellas SA

Βαγγέλης Χονδρογιάννης

Marketing

Τηλ.:210 55 40 640

Fax: 210 55 47 916

Email: marketing@ktm.gr

Επόμενο άρθρο »

Σημαντικό έργο ζωγραφικής του Κ.Κωστούλα στην 2Δ!

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Alonso «περιμένει» τον Rossi

Χορηγοί