• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Alonso «περιμένει» τον Rossi
«Αν έλθει του χρόνου ο Rossi στην Ducati, θα δούμε, μπορεί να κανονίσουμε κάτι»
MotoGP και όχι μόνο 14/01/2010 - 08:39

 

O Fernando Alonso της Scuderia Malboro Ferrari, σε αποκλειστική για την Ελλάδα συνέντευξη για τον www.racingplanet.tv, στον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη, είπε χαρακτηριστικά: «Αν έλθει του χρόνου ο Rossi στην Ducati, θα δούμε, μπορεί να κανονίσουμε κάτι», αναφερόμενος στη γνωστή κόντρα που υπάρχει μεταξύ τους, από τότε που ο Ισπανός οδηγός δήλωσε ότι αν πάρει μια MotoGP μοτοσυκλέτα θα καταφέρει να τερματίσει μέσα στην 5αδα.

Ο Rossi τότε ανταπάντησε, προκαλώντας τον Ισπανό δις Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1, σε ένα τρίαθλο αποτελούμενο από Formula 1, MotoGP και WRC Rally. «Ας τα οδηγήσουμε και τα τρία και θα δούμε ποιός είναι γρηγορότερος», φαίνεται ότι είχε πει τότε ο Rossi.

 

Tώρα ο Alonso είπε στη διάρκεια της αποκλειστικής συνέντευξης (που θα δούμε στην γνωστή πια web TV, την επόμενη εδβομάδα), ότι δεν θα κανονίσει να οδηγήσει μια Ducati Desmosedici των GP για φέτος, αφού το θεωρεί επικίνδυνο. Όμως στην περίπτωση που ο Rossi – όπως έντονο φημολογείται – πάει του χρόνου στην Ducati, τότε ο Ισπανός τον περιμένει!

Πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε κάτι τέτοιο, αφού βέβαια είναι γνωστοί οι δεσμοί του Valentino Rossi με την Ferrari, που τον θέλει για 3ο οδηγό του χρόνου! Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε τους δύο οδηγούς να κάνουν κάποια επίδειξη με Formula 1 και MotoGP, στο Mugello, την ιδιόκτητη πίστα της Ferrari.

Δεν ξέρουμε αν θα κρατήσουν χρόνους, αλλά είμαστε σίγουροι ότι ο συνολικός χρόνος αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας θα είναι υπέρ του «γιατρού».

Alonso - Domenicali, συζητούν για την Multistrada, που φαίνεται ότι αρέσει στον Ισπανό
Alonso - Domenicali, συζητούν για την Multistrada, που φαίνεται ότι αρέσει στον Ισπανό
Fernando Alonso - Fransesco Rapisarda, από τις δημόσιες σχέσεις της Ducati, το συζητούν...
Fernando Alonso - Fransesco Rapisarda, από τις δημόσιες σχέσεις της Ducati, το συζητούν...

Επόμενο άρθρο »

TnT – Εκπαιδευτική Αδρεναλίνη με Γόνατο στη Στροφή

« Προηγούμενο άρθρο

Δείτε τους αγώνες των 125cc & 250cc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα