• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ήρθε νέα Moto Guzzi V85 TT
Διαθέσιμη και για Test Ride
Τεστ-Μοντέλα 18/04/2019 - 23:16

MOTO GUZZI V85 TT

 

Σχεδόν ένας αιώνας παράδοσης, πάθους και σημαντικών εμπορικών και αγωνιστικών επιτυχιών. Σχεδόν ένας αιώνας υπέροχων μοτοσυκλετών, κατασκευασμένων στο Mandello del Lario, που συνδυάζουν τις καλύτερες τεχνολογίες με κορυφαίες ιταλικές τεχνικές κατασκευής. Αυτές είναι οι σταθερές αξίες της Moto Guzzi από το 1921.

Η Moto Guzzi V85 TT διατηρεί αυτή την ταυτότητα και την ισχυρή προσωπικότητα, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά το κλασικό επιβλητικό στυλ με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Η νέα Moto Guzzi εκφράζει μια φιλοσοφία κατασκευής, όπου η απλότητα, η πρακτικότητα και η ελαφριά αίσθηση συνδυάζονται για τη δημιουργία μιας μοναδικής σχέσης μεταξύ του αναβάτη και της μοτοσυκλέτας.

 

 

Ταξιδεύω άρα υπάρχω, η V85 TT είναι συναρπαστική κάθε μέρα

Η V85 TT είναι αφιερωμένη στα συναρπαστικά ταξίδια, στην πιο αγνή και αυθεντική μορφή τους, φέρνοντας στο μυαλό εικόνες από αγώνες ερήμου όπως το Paris-Dakar. Το διάσημο ράλι της Αφρικής γνώρισε ημέρες δόξας στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Στο επίκεντρο ήταν ο αναβάτης, ο οποίος εξερευνούσε τα όρια της φύσης και του εαυτού του, σε πλήρη αρμονία με τη μοτοσυκλέτα του. Μια πυξίδα, ένα road book και ένα ρολόι, ήταν τα μόνα μέσα πλοήγησης προς τον τελικό προορισμό, το Lac Rose, που παρέμεινε απλά ένα όνειρο για πολλούς αγωνιζόμενους. Στόχος δεν ήταν μόνο η συμμετοχή, αλλά και η ανακάλυψη μοναδικών τοποθεσιών, μία αξία που θέλει να επαναφέρει η V85 TT.

Η Moto Guzzi V85 TT είναι η νέα αυθεντική παντός εδάφους μοτοσυκλέτα που συνδυάζει τα στυλιστικά χαρακτηριστικά της χρυσής εποχής των adventure μοτοσυκλετών με την απόδοση και τη λειτουργικότητα των σύγχρονων τουριστικών enduro. Η V85 TT απευθύνεται σε όσους έλκονται από την αύρα του Dakar και αναζητούν μια μοτοσυκλέτα, που θα κεντρίζει το περιπετειώδες πνεύμα τους στην καθημερινή μετακίνηση.

 

 

Στυλ: η V85 TT είναι η Classic Travel Enduro

Απλότητα, ευκολία και πρακτικότητα: αυτές είναι οι θεμελιώδεις αρχές της V85 TT. Είναι οι τυπικές αρχές των enduro μοτοσυκλετών της δεκαετίας του ’80 που μπορούσαν να αξιοποιηθούν σε κάθε χρήση, από την καθημερινή μετακίνηση μέχρι και τα περιπετειώδη ταξίδια. Είναι όμως και αρχές που χάνονται σταδιακά, σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από τις ολοένα και πιο αυστηρές προδιαγραφές, που ευνοούν τις σημαντικά μεγάλες διαστάσεις και το βάρος. Η Moto Guzzi V85 TT επιτυγχάνει τον φιλόδοξο στόχο να συνδυάσει το αυθεντικό στυλ με τις προδιαγραφές μιας σύγχρονης ταξιδιωτικής enduro. Αυτός είναι και ο λόγος που της επιτρέπει να φέρει τον τίτλο της πρώτης classic enduro με ταξιδιωτικό χαρακτήρα. Συνδυάζει τεχνολογία και λειτουργικότητα με τα βασικά χαρακτηριστικά Moto Guzzi που εξασφαλίζουν μέγιστη ανθεκτικότητα. Η επιθυμία για απλά σχήματα είναι ξεκάθαρη: με πλήρη απουσία φέρινγκ, η V85 TT χαρακτηρίζεται από το σχήμα του ρεζερβουάρ, τα πλαϊνά καπάκια και το μπροστινό φτερό, αλλά και από τον ολοκαίνουριο δικύλινδρο κινητήρα V 90°.

Είναι σχεδιασμένη με αναλογίες που κάθε άλλο παρά απαγορευτικές είναι για αναβάτες κάθε σωματότυπου και εμπειρίας. Το λεπτό προφίλ της, επιτρέπει εύκολες μετατοπίσεις και άνεση στην οδήγηση. Η V85 TT εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή θέση για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη. Η άνεση και η χρηστικότητα σε πρώτο πλάνο, ακόμη και σε συνθήκες πλήρους φόρτωσης αποσκευών. Η προστασία από τον αέρα εξασφαλίζεται από μια ημιδιάφανη ζελατίνα από plexiglass με σχήμα που σχεδιάστηκε σε αεροσήραγγα, αλλά και από τα προστατευτικά χεριών (χούφτες) που προστατεύουν από τις κακές καιρικές συνθήκες και το κρύο. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν την V85 TT, την ιδανική μοτοσυκλέτα για κάθε εποχή. Το ρεζερβουάρ χωρητικότητας μεγαλύτερης των 23 λίτρων (εγγυάται αυτονομία πάνω από 400 χλμ.), σχεδιάστηκε στα πρότυπα των μοτοσυκλετών Moto Guzzi που συμμετείχαν στα αφρικάνικα ράλι και διαθέτει ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως είναι οι εγκοπές στο μπροστινό του μέρος και οι εσοχές πάνω από τις κεφαλές του κινητήρα, οι οποίες μοιάζουν σαν να δημιουργήθηκαν από τον ίδιο τον 2-κυλινδρο κινητήρα. Έγινε εκτεταμένη έρευνα για τον καθορισμό του σημείου επαφής με τη σέλα, για να εξασφαλιστεί μέγιστη άνεση στην οδήγηση και ελευθερία στις μετατοπίσεις όταν ο οδηγός είναι όρθιος στα μαρσπιέ, κατά τη διάρκεια οδήγησης στο χώμα. Η απόσταση της σέλας από το έδαφος είναι στα 830 χιλ., επιτρέπει εύκολη επαφή των ποδιών του αναβάτη με το οδόστρωμα και διευκολύνει τις μανούβρες σε στάση. Σε αυτό συμβάλλουν οι μικρές διαστάσεις του πλαισίου αλλά και το χαμηλό συνολικό βάρος, μόλις 208 κιλά (χωρίς υγρά). Η θέση οδήγησης είναι όρθια και ξεκούραστη, με τα πόδια και τα χέρια σε ιδανική γωνία, για τέλειο χειρισμό του τιμονιού και των μοχλών φρένου και ταχυτήτων. Κάτω από τη σέλα υπάρχει ένας πρακτικός χώρος αποθήκευσης μικρών αντικειμένων. Το ψηλό μπροστινό φτερό και ο άψογης αισθητικής διπλός προβολέας ακολουθούν τις παραδοσιακές γραμμές της Moto Guzzi, στυλιστικές και λειτουργικές λύσεις παρούσες στην NTX 650 του 1996 και την Quota 1000 του 1989. Κλασικά εκτός δρόμου χαρακτηριστικά (όπως τα προστατευτικά του πιρουνιού, το ψηλό τελικό της εξάτμισης και η αλουμινένια ποδιά προστασίας του κινητήρα) συνδυάζονται με προηγμένης τεχνολογίας στοιχεία, όπως είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η σειρά λυχνιών LED του προβολέα με φώτα ημέρας DRL που ακολουθούν το σχήμα του αετού της Moto Guzzi.

 

 

Πλαίσιο: για απόλυτη οδηγική απόλαυση και ευκολία

Η ικανότητα της Moto Guzzi στην κατασκευή εξαιρετικών πλαισίων επιβεβαιώνεται και στη V85 TT. Μόνο αυτή η νέα Moto Guzzi μπορεί να έχει ένα τόσο στιβαρό και ακριβές μπροστινό σύστημα κατά την είσοδό της σε στροφή. Μόνο η V85 TT μπορεί να δώσει στον αναβάτη αίσθηση απόλυτης ασφάλειας και ελέγχου, ακόμη και σε συνθήκες δυναμικής γρήγορης οδήγησης. Μεγάλο μέρος αυτής της αίσθησης οφείλεται στο ιδιαίτερο σχήμα του υψηλής αντοχής ατσάλινου σωληνωτού πλαισίου, σε συνδυασμό με τα άψογα σχεδιασμένα μαρσπιέ αλουμινίου (τα προστατευτικά λάστιχα αφαιρούνται για καλύτερο έλεγχο στην εκτός δρόμου οδήγηση). Το ολοκαίνουριο πλαίσιο δεν διαθέτει σωλήνωση στο κάτω μέρος για μείωση του βάρους, αλλά και για αύξηση της απόστασης του κινητήρα από το έδαφος, η οποία είναι πολύ σημαντική στην εκτός δρόμου οδήγηση. Για ακόμη πιο ελαφριά αίσθηση, αξιοπιστία και εύκολη πρόσβαση, το πλαίσιο αξιοποιεί τον ειδικό τρόπο στήριξης του κινητήρα για τη δημιουργία μιας στιβαρής δομής που αποκαθιστά την ακρίβεια και την ακαμψία κατά την οδήγηση. Εξασφαλίζει επίσης, ανθεκτικότητα και πολύ καλή αίσθηση στο χώμα. Το πίσω μέρος του πλαισίου έχει σχεδιαστεί για βελτιστοποίηση της ικανότητας μεταφοράς φορτίου και διαθέτει δύο φαρδιές και πρακτικές χειρολαβές για τον συνεπιβάτη. Στην οπίσθια σχάρα αποσκευών μπορεί να προσαρμοστεί κεντρική βαλίτσα, ενώ οι πλαϊνές βαλίτσες που υπάρχουν στον προαιρετικό εξοπλισμό μπορούν να τοποθετηθούν στις δύο πλευρές της μοτοσυκλέτας, μειώνοντας κατά πολύ τον πλευρικό όγκο.

Το μειωμένο μήκος του μικρών διαστάσεων κινητήρα επέτρεψε την τοποθέτηση ενός ψαλιδιού με πολύ μεγαλύτερο μήκος, το οποίο παρέχει σταθερότητα και πολύ καλό έλεγχο, Το νέο ασύμμετρο ψαλίδι αλουμινίου διαθέτει κουρμπαριστό αριστερό μπράτσο που εξυπηρετεί το γραμμικό πέρασμα της εξάτμισης και συμβάλλει στη μείωση του πλευρικού όγκου. Το δεξί μπράτσο του ψαλιδιού φιλοξενεί τον νέο άξονα μετάδοσης. Η V85 TT είναι η μόνη μοτοσυκλέτα στην κατηγορία της που χρησιμοποιεί άξονα μετάδοσης κίνησης, ο οποίος επιλέχθηκε αντί της αλυσίδας επειδή είναι πιο καθαρός και δεν χρειάζεται συντήρηση. Το μονό αμορτισέρ με το προοδευτικής σκληρότητας ελατήριο λειτουργεί απόλυτα προοδευτικά χάρη και στην τοποθέτηση του με κλίση. Η πλευρική του θέση διευκολύνει την πρόσβαση στην υδραυλική ρύθμιση της απόσβεσης επαναφοράς και της προφόρτισης του ελατηρίου, απελευθερώνει χώρο για την εξάτμιση και επιτρέπει την τοποθέτηση πλαϊνών βαλιτσών πιο κοντά στο όχημα. Οι αναρτήσεις παρέχουν πολύ μεγάλη διαδρομή τροχών (170 χιλ. και για τους δύο τροχούς) και, επιπλέον της άνεσης στον δρόμο, και συμβάλλουν στην καλή εκτός δρόμου συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας, η οποία οφείλεται και στην απόσταση 210 χιλιοστών του κινητήρα (που προστατεύεται από ποδιά αλουμινίου) από το έδαφος. Το πιρούνι των 41 χιλ. και το πίσω μονό αμορτισέρ με ξεχωριστό δοχείο είναι ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου και την υδραυλική απόσβεση της επαναφοράς. Το σύστημα πέδησης είναι πολύ υψηλής ποιότητας και βασίζεται σε δύο ατσάλινους δίσκους 320 χιλιοστών της Brembo με ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων στον μπροστινό τροχό. Τα δισκόφρενα συνδέονται με την αντλία με μεταλλικά σωληνάκια. Στον πίσω τροχό υπάρχει ένα δισκόφρενο με ατσάλινο δίσκο 260 χιλ. και πλευστή δαγκάνα 2 εμβόλων. Το σύστημα πέδησης ελέγχεται από ένα πολλαπλών χαρτών σύστημα ABS της Continental, με δυνατότητα απενεργοποίησης σε απαιτητικές συνθήκες off-road. Οι ακτινωτοί τροχοί 19” και 17” διαθέτουν ελαστικά 110/80-19 και 150/70-17, διαστάσεις που θα ικανοποιήσουν και τους φίλους της εκτός δρόμου οδήγησης. Για τον ίδιο λόγο, η Moto Guzzi V85 TT διατίθεται σε δύο εκδόσεις: με υψηλής απόδοσης ελαστικά δρόμου Metzeler Tourance Next και με τα πιο τρακτερωτά και κατάλληλα για off-road χρήση Michelin Anakee Adventure.

V85 TT - Giallo Sahara
V85 TT - Giallo Sahara
V85 TT - Rosso Kalahari
V85 TT - Rosso Kalahari
V85 TT - Blu Atlante
V85 TT - Blu Atlante

 

 

Νέος κινητήρας: ο κλασικός του μέλλοντος

Στη V85 TT παρουσιάζεται για πρώτη φορά ο νέος κινητήρας της Moto Guzzi. Η αρχιτεκτονική του είναι η ίδια που χρησιμοποιεί το εργοστάσιο σε όλα τα μοντέλα παραγωγής: αερόψυκτος εγκάρσιος 90° V twin με έναν εκκεντροφόρο και δύο βαλβίδες σε κάθε κύλινδρο. Αυτή η διάταξη είναι το καμάρι του αετού από το Mandello και αντανακλά τη μοναδική του ιστορική κληρονομιά. Ο κυβισμός του κινητήρα είναι 853 κ.εκ. χάρη στην αναλογία διαμέτρου και διαδρομής που είναι στα 84 x 77 χιλ. Πρόκειται για τον πιο σύγχρονο κινητήρα της γκάμας και αποδίδει μια αναλογία σχεδόν 100 ίππων ανά λίτρο. Χάρη στην ολοκαίνουρια σχεδίασή του και τη χρήση υλικών που συνηθίζονται στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες όπως είναι το τιτάνιο, ο νέος κινητήρας αποδίδει μέγιστη ισχύ 80 ίππων και εντυπωσιακή ροπή που αγγίζει τα 80 Nm στις 5.000 στροφές/λεπτό, με το 90% να είναι διαθέσιμο στις 3.750 στροφές. Ακολουθεί την παράδοση των 2-κύλινδρων κινητήρων του Mandello, που αποδίδουν εξαιρετικά στις πολύ χαμηλές στροφές. Είναι ο πρώτος μικρών διαστάσεων κινητήρας της Moto Guzzi που μπορεί εύκολα να φτάσει στις 8.000 σ.α.λ., γεγονός που τονίζει τη σύγχρονη και πληθωρική του φύση.

V85 TT - Grigio Atacama
V85 TT - Grigio Atacama

Ο κορμός του κινητήρα είναι νέας σχεδίασης και είναι πολύ πιο άκαμπτος, για να καλύψει το νέο του ρόλο ως ενεργό μέρος του πλαισίου, διαθέτοντας νέους συνδέσμους πλαισίου και ενισχύσεις στην εσωτερική πλευρά των μπουλονιών. Διαθέτει επίσης ‘μάτι’ για τον έλεγχο της στάθμης του λαδιού στο κάτω μέρος του. Η λίπανση γίνεται μέσω ημι-ξηρού κάρτερ με δύο ομοαξονικές αντλίες για την παροχή και την ανάκτηση του λαδιού, οι οποίες εξασφαλίζουν τέλεια λίπανση και καταργούν την ανάγκη ύπαρξης ψυγείου λαδιού, μειώνοντας παράλληλα το συνολικό βάρος. Τα κύρια πλεονεκτήματα είναι: λιγότερες απώλειες παφλασμού του στροφαλοφόρου άξονα με το λάδι, μικρότερη μέγιστη θερμοκρασία λαδιού και μεγαλύτερη ελευθερία να φτάσει το όχημα μεγαλύτερες κλίσεις τόσο σε στροφές όσο και σε ανηφόρες χωρίς προβλήματα λίπανσης, επιτρέποντας συνεπώς την μείωση της ποσότητας του λιπαντικού που χρειάζεται για να εξασφαλίζεται η σωστή αδιάκοπη παροχή λαδιού σε κάθε περίπτωση στην αντλία λαδιού. Το κύκλωμα λαδιού είναι τελείως νέο, με τη μία από τις δυο αντλίες να έχει το ρόλο της μεταφοράς του λαδιού από τον στροφαλοθάλαμο στην ελαιολεκάνη. Η ελαιολεκάνη έχει μειωμένες διαστάσεις που επιτρέπουν αύξηση της απόστασης από το έδαφος, αλλά και τον απαραίτητο χώρο για την προσαρμογή της προστατευτικής ποδιάς αλουμινίου. Ο νέος στροφαλοφόρος άξονας και οι επίσης νέες μπιέλες επιτρέπουν τη μείωση βάρους κατά περίπου 30%, συγκριτικά με άλλους κινητήρες μικρών διαστάσεων. Μαζί με άλλα μικρά εξαρτήματα του κινητήρα αυξάνουν την απόκριση στο γκάζι και παράλληλα μειώνουν τους κραδασμούς του κινητήρα. Το πάνω μέρος του 2-κύλινδρου κινητήρα είναι επίσης ολοκαίνουριο και φυσικά ακολουθεί τις κλασικές γραμμές της Moto Guzzi. Ο μονός εκκεντροφόρος με δύο βαλβίδες για κάθε κύλινδρο παραμένει, αν και το σύστημα όπως και άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι νέα. Οι κύλινδροι έχουν μικρότερο ύψος, ενώ οι νέες αποδοτικές δίοδοι λαδιού και το ολοκαίνουργιο σύστημα συγκράτησης στα κάρτερ, εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Οι κεφαλές έχουν νέας σχεδίασης αυλούς εισαγωγής και κολάρα. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του κινητήρα Moto Guzzi είναι η διανομή, με εκκεντροφόρους και ζύγωθρα αλουμινίου. Οι βαλβίδες εισαγωγής 42,5 χιλ. από τιτάνιο έχουν το μισό βάρος των ατσάλινων βαλβίδων, επιτρέπουν πολύ πιο αποδοτικό χρονισμό και ενισχύουν τη μέγιστη ισχύ. Ο κινητήρας διαθέτει χαμηλού προφίλ έμβολα με πείρο 20 χιλιοστών, καθώς και νέα καλύμματα κεφαλής και μπουζί που διαφέρουν σε σχήμα. Το βολάν και η γεννήτρια έχουν αναβαθμιστεί. Ο ψεκασμός χρησιμοποιεί μονό σώμα γκαζιού 52 χιλιοστών, ενώ την ηλεκτρονική διαχείριση εξασφαλίζει το σύστημα ελέγχου γκαζιού Ride-by-Wire πολλαπλών χαρτών, το οποίο επιτρέπει βέλτιστο έλεγχο ανοίγματος βαλβίδων, καλύτερη απόδοση, ιδανική παροχή, αλλά και εξοικονόμηση καυσίμου. Ο νέος κινητήρας Moto Guzzi παρέχει μικρή κατανάλωση και έχει λιγότερα εξαρτήματα που απορροφούν ενέργεια (ο μονός εκκεντροφόρος είναι ένα από τα εξαρτήματα που δεν απαιτούν σημαντικό ποσό ενέργειας) και δεν έχει κύκλωμα ψύξης και μεγάλου μήκους καδένα ή ιμάντα.

V85 TT - Rosso Vulcano
V85 TT - Rosso Vulcano

Μεγάλη προσοχή δόθηκε στο κιβώτιο ταχυτήτων, ώστε να επιτευχθεί ομαλή σύμπλεξη και ακρίβεια στις αλλαγές ταχυτήτων. Η θέση του κιβωτίου ταχυτήτων και η χελώνα του συμπλέκτη σχεδιάστηκαν για αύξηση της απόστασης από το έδαφος. Ο ξηρός συμπλέκτης διαθέτει ένα δίσκο ενίσχυσης κάτω από το πλατό του συμπλέκτη, καθώς και νέο δίσκο συμπλέκτη. Το σύστημα τριπλών δακτυλίων παρουσιάζεται για πρώτη φορά: είναι ένα σύστημα συγχρονισμού που ελαχιστοποιεί τους μηχανικούς θορύβους του κιβωτίου, ειδικά στην πρώτη σχέση. Οι αναλογίες σχέσεων είναι νέες. Επίσης, οι σχέσεις απέκτησαν ευέλικτη ζεύξη που παρέχει πιο ομαλή τελική μετάδοση στον άξονα εξόδου. Και τέλος, η περιοχή έδρασης του ψαλιδιού έχει γίνει πιο στιβαρή και διαθέτει μεγάλης διαμέτρου ρουλεμάν.

 

 

Προηγμένη τεχνολογία και εξοπλισμός

Για να επιτευχθεί ο βασικός στόχος της V85 TT, της ικανοποίησης των Guzzisti στην καθημερινή μετακίνηση αλλά και στις εκτός δρόμου περιπετειώδεις αναζητήσεις, η Moto Guzzi προέβλεψε στον βασικό εξοπλισμό μια ολοκληρωμένη σειρά ηλεκτρονικών συστημάτων, χωρίς όμως υπερβολικά τεχνολογικά στοιχεία, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη οδηγική απόλαυση. Για να γίνει ευκολότερη και ασφαλέστερη η οδήγηση, η Moto Guzzi δημιούργησε τρεις διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης (riding modes) για την V85 TT: Road, Rain και Off-road. Κάθε λειτουργία οδήγησης αφορά σε διαφορετικές χαρτογραφήσεις του κινητήρα, διαφορετική λειτουργία του ABS και του ελέγχου πρόσφυσης MGCT, καθώς σε διαφορετική απόκριση του συστήματος ελέγχου γκαζιού Ride-by-Wire:

  • Road/Strada: σχεδιάστηκε για ομαλή οδήγηση, διατηρώντας παράλληλα στοιχεία διασκέδασης. Παρέχει μέτριο επίπεδο ρύθμισης του ελέγχου πρόσφυσης MGCT, λειτουργία του συστήματος ABS και στα δύο κανάλια και άμεση απόκριση στο γκάζι.

  • Rain/Pioggia: είναι ιδανική για όλες τις συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης και εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια κατά την οδήγηση. Παρέχει υψηλότερο επίπεδο ελέγχου πρόσφυσης, λειτουργία του ABS και στους δύο τροχούς, καθώς και πιο ομαλή απόκριση στο γκάζι.

  • Off-road: η λειτουργία που τονίζει τον off-road προσανατολισμό της V85 TT. Σχεδιάστηκε για πλήρη αξιοποίηση του πλαισίου και του κινητήρα κατά την εκτός δρόμου οδήγηση. Παρέχει χαμηλότερο επίπεδο επέμβασης του ελέγχου πρόσφυσης, λειτουργία του ABS μόνο στον μπροστινό τροχό με ειδική ρύθμιση (και με δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης), καθώς και πιο ομαλή απόκριση στο γκάζι που συνδυάζεται με ισχυρότερο φρενάρισμα του κινητήρα.

Ο αναβάτης μπορεί απλά να επιλέξει τη λειτουργία που προτιμά με ασφάλεια και με τη σιγουριά ότι η Moto Guzzi έχει σχεδιάσει τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις για κάθε Riding Mode.

Η V85 TT διαθέτει και έλεγχο ταχύτητας ταξιδιού (Cruise Control) που δίνει τη δυνατότητα διατήρησης προεπιλεγμένης ταχύτητας χωρίς τη χρήση του γκαζιού. Και αυτό το σύστημα σχεδιάστηκε για ευκολότερα ταξίδια. Ένα μόνο κουμπί είναι απαραίτητο για την ενεργοποίηση και εμπλοκή του συστήματος, αλλά και για την αύξηση/μείωση της επιλεγμένης ταχύτητας.

Όλες οι παράμετροι ταξιδιού μπορούν να ελεγχθούν μέσω των οργάνων και της ψηφιακής οθόνης οργάνων TFT. Το φόντο και το χρώμα των χαρακτήρων προσαρμόζονται ανάλογα με τις συνθήκες του φωτισμού, χάρη στον αισθητήρα που έχει ενσωματωθεί στο σύστημα. Στις πληροφορίες που εμφανίζονται, εκτός από τις κλασικές ενδείξεις (ταχύμετρο, στροφόμετρο, υπολογιστής ταξιδιού και ρολόι), περιλαμβάνονται επιλεγμένη σχέση στο κιβώτιο ταχυτήτων, θερμοκρασία αέρα, στάθμη καυσίμου, μέση και τρέχουσα κατανάλωση καυσίμου, υπολειπόμενα km και επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης. Υπάρχει επίσης, η δυνατότητα ρύθμισης των στροφών κινητήρα, στις οποίες θα λειτουργεί η ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πολύ σημαντικό όταν θέλετε να κάνετε τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου. Δίπλα στην οθόνη υπάρχει μια θύρα USB, ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για μια δεύτερη θύρα κάτω από τη σέλα. Το μπροστινό φανάρι full LED, εκτός από τις λειτουργίες μεσαίας και μεγάλης σκάλας φώτων έχει ενσωματωμένη και την λειτουργία των φώτων ημέρας (DRL) σε σχήμα το λογότυπο του αετού της Moto Guzzi. Το πίσω φανάρι χρησιμοποιεί και αυτό τεχνολογία LED σε εμφάνιση 3D που παραπέμπει στους μετακαυστήρες ενός jet κατά την απογείωση. Τα LED φλας είναι εφοδιασμένα και με αυτόματο σύστημα ακύρωσής τους.

Η Moto Guzzi V85 TT διαθέτει το σύστημα Moto Guzzi MIA, τη νέα πλατφόρμα πολυμέσων που επιτρέπει τη σύνδεση smartphone με τη μοτοσυκλέτα (μέσω μιας μονάδας διαχείρισης ECU, η οποία είναι διαθέσιμη στον πλούσιο κατάλογο προαιρετικών αξεσουάρ της Moto Guzzi) και ενισχύει τη λειτουργικότητα της οθόνης οργάνων. Το σύστημα Moto Guzzi MIA μπορεί να αξιοποιηθεί για την αναπαραγωγή μουσικής και για την πραγματοποίηση και λήψη τηλεφωνικών κλήσεων, με τη χρήση ενδοεπικοινωνίας που έχει ενσωματωθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κράνος (διαθέσιμο στα αξεσουάρ). Διαθέτει επίσης μια λειτουργία πλοήγησης που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, η οποία επιτρέπει στον αναβάτη, εφόσον ορίζει προορισμό από το smartphone, να βλέπει οδηγίες κατεύθυνσης με τη μορφή εικονιδίων στην οθόνη.

 

 

Εκδόσεις και χρώματα

Η Moto Guzzi V85 TT διατίθεται σε δύο παραλλαγές γραφικών:

  • Τρεις χρωματισμοί με πιο αστικό χαρακτήρα, γκρι “Grigio Atacama”, μπλε “Blu Atlante” και κόκκινο “Rosso Vulcano”, με ελαστικά Metzeler Tourance Next.

  • Δύο Evocative χρωματισμοί, κίτρινο “Giallo Sahara” και κόκκινο “Rosso Kalahari”, σε συνδυασμό με εντυπωσιακό κόκκινο πλαίσιο και προστατευτικά πιρουνιού στον χρωματισμό του ρεζερβουάρ. Διαθέτουν ελαστικά Michelin Anakee Adventure, που προσφέρουν καλύτερο κράτημα εκτός δρόμου.

 

Τιμές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

Η Moto Guzzi V85 TT διατίθεται στα σημεία πώλησης Moto Guzzi στις παρακάτω ενδεικτικές τιμές λιανικής, με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων:

V85 TT - 11.800 €

V85 TT Evocative - 11.990 €

 

Η Moto Guzzi προσφέρει δωρεάν ένα σημαντικό πακέτο υπηρεσιών με αγορά οποιασδήποτε καινούριας μοτοσυκλέτας, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:

  • 2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης*

  • 4 χρόνια οδική βοήθεια

*Η εγγύηση καλύπτει κάθε κόστος επισκευής που σχετίζεται με βλάβες ή δυσλειτουργίες, οι οποίες προκαλούνται λόγω κατασκευής ή λόγω ελαττωματικών εξαρτημάτων, καθώς και την αντικατάσταση εξαρτημάτων με ζημιές, και την εργασία που απαιτείται για την αποσυναρμολόγηση και τοποθέτησή τους.

 

 

Η off-road παράδοση της Moto Guzzi

Η Moto Guzzi έχει βαθιά παράδοση στην εκτός δρόμου οδήγηση. Η πρώτη απόδειξη ήρθε στον αγώνα αντοχής Six Day Reliability Trial του 1939, που διεξήχθη στην Αυστρία. Η Moto Guzzi συμμετείχε με την GT 20 και κέρδισε τέσσερα χρυσά μετάλλια. Αυτή η παράδοση αξιοπιστίας συνεχίστηκε το 1957, με την Lodola Regolarità και το 1962 με την Stornello Regolarità. Οι μοτοσυκλέτες Moto Guzzi συμμετείχαν σε διάφορες διοργανώσεις του Paris-Dakar, αν και ανεπίσημα επειδή οι αγωνιστικές εκδόσεις δημιουργήθηκαν κατόπιν αίτησης φίλων του εργοστασίου, των ευρύτερα γνωστών ως Guzzisti. Ο Bernard Rigoni που είχε ήδη συμμετάσχει στην πρώτη διοργάνωση του 1979 με μια τροποποιημένη V50, κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα στη μέση της γενικής κατάταξης, ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, αν αναλογιστεί κανείς, ότι εκείνη την εποχή συμμετείχαν αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες από κοινού. Οι μοτοσυκλέτες Moto Guzzi κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις και τον σεβασμό των υπόλοιπων κατασκευαστών που εμπλέκονταν στη διοργάνωση. Η αναγνώριση προέκυψε κατά κύριο λόγο, από την ταχύτητα και τη συνολική απόδοση του 90° εγκάρσιου κινητήρα V twin, αλλά και από τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και τη σταθερότητα του πλαισίου. Οι μοτοσυκλέτες του εργοστασίου συμμετείχαν πάλι το 1980 και το 1981, αλλά οι πιο σπουδαίες συμμετοχές ήταν το 1985 και το 1986. Οφείλονταν στο πάθος και την αφοσίωση του guzzista αρχιτέκτονα Claudio Torri, που ανέθεσε στο τμήμα δοκιμών του Mandello, τη δημιουργία μιας πολύ ιδιαίτερης V65 TT. Ο κινητήρας βασιζόταν στον κινητήρα της V65, και ρυθμίστηκε ειδικά για να αποδίδει 55 ίππους. Το πλαίσιο ενισχύθηκε σημαντικά και το σύστημα ανάρτησης των τροχών διαμορφώθηκε για εκτός δρόμου οδήγηση. Το ρεζερβουάρ καυσίμου αντικαταστάθηκε από ένα αλουμινένιο ρεζερβουάρ με χωρητικότητα 50 λίτρων, ενώ αξιοποιήθηκε και το ψαλίδι της σπορ Le Mans 1000. Η άψογη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας οδήγησε τον Γάλλο εισαγωγέα στην παραγγελία 16 μοτοσυκλετών με τις ίδιες προδιαγραφές, για να τις πουλήσει σε ιδιώτες αγωνιζόμενους των επόμενων διοργανώσεων. Παράλληλα, ο ίδιος εισαγωγέας ζήτησε από τη Moto Guzzi, τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου που θα βασίζεται στην 4-βαλβιδη υψηλότερων επιδόσεων V75. Η V75 TT απέδιδε 62 ίππους και τελική ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 170 χλμ./ώρα. Και οι δύο μοτοσυκλέτες ανήκουν σε μια συλλογή που ξεπερνά τα 150 μοντέλα και εκτίθεται στο μουσείο Moto Guzzi του Mandello del Lario

 

 

Ευρεία γκάμα αξεσουάρ, σχεδιασμένων και κατασκευασμένων από την Moto Guzzi

Η V85 TT μπορεί να εξοπλιστεί με μια σειρά από γνήσια αξεσουάρ, που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν κάθε πτυχή της προσωπικότητάς της.

Όλα τα αξεσουάρ σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από τη Moto Guzzi. Καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές και έχουν υποβληθεί στους εντατικούς κύκλους δοκιμών και πιστοποίησης που ισχύουν και για τα εξαρτήματα που διαθέτει η μοτοσυκλέτα στον βασικό της εξοπλισμό. Όλα τα αξεσουάρ είναι απολύτως εγγυημένα ως προς την ανθεκτικότητα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Η Moto Guzzi προτείνει τρία πακέτα αξεσουάρ, ενώ τα επιμέρους αξεσουάρ μπορούν να αγοραστούν και μεμονωμένα.

  • Πακέτο Touring και Touring+

  • Πακέτο Sport Adventure

  • Πακέτο Urban

 

Το Πακέτο Touring περιλαμβάνει μία σειρά αξεσουάρ ειδικά για ταξίδια, τα οποία ενισχύουν την ικανότητα φόρτωσης και την άνεση του οδηγού και του συνεπιβάτη.

  • Πλαϊνές βαλίτσες: κατασκευασμένες από αλουμίνιο 1,5 χιλιοστών. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και ευρύχωρες (33lt η αριστερή και 39lt η δεξιά). Οι βαλίτσες είναι βαμμένες με ηλεκτροστατική βαφή και προσφέρουν μέγιστη προστασία και αντοχή στη μακρόχρονη χρήση. Ασφαλίζονται στη μοτοσυκλέτα με ειδικό κλειδί ασφαλείας και αφαιρούνται εύκολα σε λίγα δευτερόλεπτα. Παρέχονται και επιπλέον κλειδαριές για να έχει τη δυνατότητα ο ιδιοκτήτης, να χρησιμοποιεί το ίδιο κλειδί και για την πίσω βαλίτσα 48lt. Το άνοιγμα από το επάνω μέρος διευκολύνει τη φόρτωση των αποσκευών. Οι βάσεις από ανοξείδωτο ατσάλι περιλαμβάνονται στο κιτ. Στα διαθέσιμα αξεσουάρ περιλαμβάνονται και εσωτερικές τσάντες που διατίθενται χωριστά.

  • Κεντρική βαλίτσα αλουμινίου με χωρητικότητα 48lt: από αλουμίνιο 1,5 χιλιοστών, εξαιρετικά ανθεκτική και ευρύχωρη. Είναι βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή και προσφέρει μέγιστη προστασία και αντοχή στη μακρόχρονη χρήση. Ασφαλίζεται στη μοτοσυκλέτα με ειδικό κλειδί ασφαλείας και αφαιρείται εύκολα σε λίγα δευτερόλεπτα. Διατίθεται με βάση από ανοξείδωτο ατσάλι.

  • Παρμπρίζ touring ψηλό: Μεγαλύτερος κατά 60% από αυτόν του στάνταρντ εξοπλισμού για μεγαλύτερη προστασία του αναβάτη σε ταξίδια. Από αντιχαρακτικό, υψηλής αντοχής πολυκαρβονικό υλικό που εγγυάται ασφάλεια και αναλλοίωτη στο χρόνο διαφάνεια του ανεμοθώρακα.

  • Φώτα ομίχλης LED: με σώμα αλουμινίου και μικρές διαστάσεις. Τα φώτα καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, ενσωματώνονται τέλεια στη μοτοσυκλέτα και επιτρέπουν ιδανικό φωτισμό και ασφάλεια κατά τη νυχτερινή οδήγηση.

  • Προστατευτικά κάγκελα κινητήρα: Είναι κατασκευασμένα από μεγάλης διαμέτρου ατσάλινους σωλήνες. Προστατεύουν τον κινητήρα και τα πόδια του αναβάτη.

  • Moto Guzzi MIA: η νέα συσκευή που επιτρέπει τη σύνδεση smartphone με τη μοτοσυκλέτα, μετατρέποντάς το σε μια πραγματική πλατφόρμα πολυμέσων.

  • Κεντρικό σταντ: από ατσάλι επεξεργασμένο με τη διαδικασία της καταφόρεσης και ηλεκτροστατικής βαφής για αντοχή στις διάφορες κλιματολογικές συνθήκες. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές ασφάλειας και αντοχής.

 

Το Πακέτο Sport Adventure περιλαμβάνει μία σειρά αξεσουάρ που ενισχύουν τον σπορ και εκτός δρόμου χαρακτήρα της V85 TT, προσφέροντας παράλληλα προστασία και ασφάλεια.

  • Εξάτμιση Moto Guzzi από την Arrow: είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο, καλύπτει όλες τις προδιαγραφές και διαθέτει κάλυμμα θερμικής προστασίας και τελικά carbon. Μειώνει το βάρος κατά 50% και παράγει έναν μοναδικό επιθετικό ήχο.

  • Προστατευτικά κάγκελα κινητήρα: Είναι κατασκευασμένα από μεγάλης διαμέτρου ατσάλινους σωλήνες. Προστατεύουν τον κινητήρα και τα πόδια του αναβάτη.

  • Αναδιπλούμενοι καθρέπτες: Αναδιπλώνονται προς το τιμόνι και παρέχουν μείωση του συνολικού όγκου της μοτοσυκλέτας κατά τη διάρκεια της εκτός δρόμου οδήγησης.

  • Αμορτισέρ Ohlins: με ρύθμιση συμπίεσης, επαναφοράς και προφόρτισης ελατηρίου. Παρέχουν μέγιστη άνεση και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες.

 

 

Το Πακέτο Urban περιλαμβάνει αξεσουάρ για την καθημερινή χρήση και την αστική μετακίνηση.

  • Πλαϊνές βαλίτσες Urban: Από ABS και αλουμίνιο χωρητικότητας 37lt η δεξιά και 28lt η αριστερή είναι ιδανικές για καθημερινή χρήση. Τοποθετούνται απ’ ευθείας στο όχημα χωρίς την χρήση ειδικού κιτ στήριξης.

  • Moto Guzzi MIA: η νέα συσκευή που επιτρέπει τη σύνδεση smartphone με τη μοτοσυκλέτα, μετατρέποντάς το σε μια πραγματική πλατφόρμα πολυμέσων.

  • Ηλεκτρονικό αντικλεπτικό σύστημα: με σύστημα αυτοτροφοδοσίας και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Μικρός σε μέγεθος τοποθετείται εύκολα στο όχημα.

  • Κεντρικό σταντ: από ατσάλι επεξεργασμένο με τη διαδικασία της καταφόρεσης και ηλεκτροστατικής βαφής για αντοχή στις διάφορες κλιματολογικές συνθήκες. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές ασφάλειας και αντοχής.

 

Η σειρά αξεσουάρ Moto Guzzi για την V85 TT συμπληρώνεται από μία σειρά ειδών, που καλύπτουν κάθε χρήση και περίσταση.

  • Προστατευτικό διαφορικού: από μεγάλης διαμέτρου ατσάλινους σωλήνες. Προστατεύει το διαφορικό σε περίπτωση πρόσκρουσης.

  • Σέλες Comfort: μια ολοκληρωμένη σειρά από σέλες που αυξάνουν τα επίπεδα άνεσης, χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο ένθετο 3D. Είναι διαθέσιμες σε τρία διαφορετικά ύψη (standard, ψηλή και χαμηλή).

  • Φτερό πίσω: κατασκευασμένο από ειδικής έγχυσης πλαστικό υλικό. Προστατεύει τον κινητήρα από πέτρες, λάσπη και νερό.

  • Μανέτες συμπλέκτη και φρένου: Από CNC αλουμίνιο, ρυθμιζόμενες 4 θέσεων, προσφέρουν καλύτερο χειρισμό και άνεση.

  • Sport Adventure ελαστικά: Τα ελαστικά Michelin Anakee Adventure περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό των Evocative εκδόσεων Giallo Sahara και Rosso Kalahari.

  • Προστατευτικό ρεζερβουάρ: από αυτοκόλλητο 3D υλικό. Παρέχει προστασία του ρεζερβουάρ και περιορίζει την ολίσθηση του αναβάτη πάνω στη σέλα.

  • Μασπιέ λεβιέ φρένου high grip: laser-cut, βαμμένο με τη διαδικασία της ηλεκτροφόρεσης από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό υλικό. Εξαιρετικό κράτημα και στις πιο ακραίες συνθήκες.

  • Κιτ στήριξης πλαϊνών τσαντών fast click: σε μαύρο χρώμα έχουν κατασκευαστεί ειδικά για το όχημα σε απόλυτη αρμονία με τις γραμμές του και το στυλ του. Σε αυτό τοποθετούνται οι πλαϊνές μαύρες τσάντες ή οι τσάντες από ύφασμα canvas.

  • Σακίδιο ρεζερβουάρ: αποσπώμενο 12lt από αδιάβροχο τεχνικό υλικό με πλαϊνές θήκες και διάφανη αδιάβροχη θήκη.

 

 

Νέα σειρά ένδυσης Moto Guzzi Adventure

Η Moto Guzzi προτείνει μια νέα σειρά από υψηλής ποιότητας είδη ένδυσης και κράνη στην οποία περιλαμβάνονται:

  • Κράνος Adventure: κέλυφος από θερμοπλαστικό υλικό με εξωτερική διάφανη και εσωτερική φιμέ ζελατίνα. Σύστημα επείγουσας αφαίρεσης μαξιλαριών κράνους και κλείσιμο με διπλό κρίκο.

  • Τζάκετ και παντελόνι με προστασίες: πιστοποίηση τζάκετ EN17092. Άνετη εφαρμογή, από τεχνικό ύφασμα υψηλής πυκνότητας με ρυθμιζόμενους αεραγωγούς στο στήθος και τα μανίκια. Αφαιρούμενη, αδιάβροχη εσωτερική επένδυση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ξεχωριστά ως μπουφάν. Το αντίστοιχο παντελόνι διατίθεται χωριστά.

  • Γάντια: σε 3 διαφορετικούς τύπους χειμερινά μακριά και ¾ και καλοκαιρινά για μέγιστη προστασία από τις διάφορες κλιματολογικές συνθήκες.

 

 

Moto Guzzi V85 TT: τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

 

Τύπος

2-κύλινδρος εγκάρσιος V90,

2 βαλβίδες ανά κύλινδρο, βαλβίδες εισαγωγής τιτανίου.

 

Σύστημα ψύξης

Με αέρα

Κυβισμός κινητήρα

853 κ.εκ.

Διάμετρος και διαδρομή

84 x 77 χιλ.

Σχέση συμπίεσης

10.5: 1

Μέγιστη ισχύς

80 cv (59 kW) στις 7.750 σ.α.λ.

Ροπή

80 Nm στις 5.000 σ.α.λ.

Σύστημα τροφοδοσίας

Ηλεκτρονικός ψεκασμός Ø 52 χιλ., μονό σώμα γκαζιού, Ride-by-Wire

 

 

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ

23 λίτρα (περιλαμβάνεται ρεζέρβα 5 λίτρων)

Έγκριση

Euro 4

Κατανάλωση (κύκλος WMTC)

4,9 λτ. / 100 χλμ.

Ρύποι CO2 (κύκλος WMTC)

118 γρ. / χλμ.

 

ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

Συμπλέκτης

Ξηρού μονού δίσκου

Μετάδοση

6 ταχύτητες

Αναλογία σχέσεων

1η 16/39 = 1: 2,437

 

2α 18/32 = 1: 1,778

 

3η 21/28 = 1: 1,333

 

4η 24/26 = 1: 1,083

 

5η 25/24 = 1: 0,960

 

6η 27/24 = 1: 0,889

ΠΛΑΙΣΙΟ

 

Τύπος πλαισίου

Υψηλής αντοχής σωληνωτό πλαίσιο από χάλυβα

Μπροστινή ανάρτηση

Ανεστραμμένο, υδραυλικό, τηλεσκοπικό πιρούνι (Ø 41 mm) με ρυθμιζόμενη απόσβεση επαναφοράς και προφόρτιση ελατηρίου.

Διαδρομή μπροστινού τροχού

170 χιλ.

Πίσω ανάρτηση

Αλουμινένιο ψαλίδι με μονό αμορτισέρ δεξιά τοποθετημένο, με δυνατότητα ρύθμισης της απόσβεσης επαναφοράς και της προφόρτισης του ελατηρίου.

Διαδρομή πίσω τροχού

170 χιλ.

Μπροστινό φρένο

Διπλός πλευστός δίσκος από ανοξείδωτο χάλυβα Ø 320 mm, ακτινικές δαγκάνες Brembo με 4 αντικριστά έμβολα.

Πίσω φρένο

Δίσκος Ø 260 mm, από ανοξείδωτο χάλυβα, με πλευστή δαγκάνα 2 εμβόλων.

Τροχοί

Με ακτίνες

Μπροστινός τροχός

2,50” x 19”

Πίσω τροχός

4,25” x 17”

Μπροστινό ελαστικό

110/80 - R19” με αεροθάλαμο

Πίσω ελαστικό

150/70 - R17” με αεροθάλαμο

 

 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

 

Γεννήτρια A/C

430 W

Τάση συστήματος

12 V

Μπαταρία

12V – 12 Ah

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

Μήκος

2240 χιλ.

Πλάτος

950 χιλ.

Μεταξόνιο

1530 χιλ.

Ύψος σέλας

830 χιλ. (αξεσουάρ: χαμηλή σέλα 810 χιλ., ψηλή σέλα 850 χιλ)

Γωνία κάστερ

28°

Ίχνος

128 χιλ.

Βάρος στεγνό

208 κιλά

Βάρος σε κατάσταση λειτουργίας*

 

229 κιλά

* Όταν η μοτοσυκλέτα είναι έτοιμη προς χρήση, με όλα τα υγρά που απαιτούνται για τη λειτουργία της και με 90% γεμάτο ρεζερβουάρ, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Διπλή επίθεση στα 125 κυβικά από τη SYM.

« Προηγούμενο άρθρο

Honda CB500X 2019

Χορηγοί