• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ψάχνω την αίσθηση του ‘18
Με τη μοτοσυκλέτα του 2019…
Newsletter 06/05/2019 - 12:46

Ο Cal Crutchlow ήταν ο ένας από τους δυο μόλις αναβάτες σήμερα, που επέλεξε το μεσαίο πίσω ελαστικό, αντί για το σκληρό.

 

Με αυτό, ο Βρετανός άσος τερμάτισε στην 8η θέση, δηλώνοντας μετά τον Αγώνα:

 

«Με το πλαίσιο το περσινό ένοιωθα πολύ καλύτερα. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που είχα με τη μοτοσυκλέτα του ’18, είναι μεγαλύτερη από αυτή που έχω με την αντίστοιχη του ‘19».

 

«Έτσι νοιώθω, αλλά παραμένω αισιόδοξος κι έχω κίνητρο. Θεωρώ άσχημο αποτέλεσμα την 8η θέση σήμερα, παρά το ότι σημαίνει ότι είσαι στους 8 καλύτερους του κόσμου».

 

Για τα ελαστικά και τις επιλογές του, τόνισε: «Δεν έπρεπε να βάλω το μεσαίο, αλλά δεν ήξερα πως θα εξελισσόταν ο Αγώνας».

 

«Πίστευα ότι θα έκανα καλύτερη εκκίνηση, αλλά στην 1 ήμουν τέταρτος. Δεν είχα καλή αίσθηση με τον συμπλέκτη».

 

Μετά την τιμωρία του στην Αργεντινή, ο Cal έχει δουλέψει στις εκκινήσεις του, αλλά αυτή τη φορά δεν του βγήκε στην Jerez.

 

«Έκανα μερικές από τις καλύτερές μου δοκιμαστικές εκκινήσεις, αλλά στον Αγώνα έκανα μια από τις χειρότερές μου».

 

«Έχασα θέσεις από την αρχή και σ’ αυτή την πίστα δεν είναι εύκολο να τις κερδίσεις. Σίγουρα δεν ήρθα εδώ για να πάρω την 8η θέση. Αλλά αυτή πήραμε και πρέπει να το δεχτούμε».

 

«Ποτέ δεν ήμουν γρήγορος με το σκληρό πίσω. Ήμουν με το μεσαίο, αλλά δεν ήξερα την αντοχή του και στους τελευταίους 10 γύρους γλιστρούσα».

 

«Και μετά στους τελευταίους 5 δεν είχα καθόλου πρόσφυση. Σπίναρα και στην ευθεία και όταν σπινάρεις στην ευθεία, οπωσδήποτε δεν μπορείς στις στροφές».

 

Για το κομμάτι του πλαισίου, να σημειώσουμε ότι η Honda δουλεύει σ’ αυτόν τον τομέα και ο Stefan Bradl είχε ένα καινούργιο στην Jerez, ενισχυμένο με ανθρακονήματα.

Επόμενο άρθρο »

Ducati: Θετικά σχόλια για το νέο φέρινγκ!

« Προηγούμενο άρθρο

Καταδικασμένος να κερδίσει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα