• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Διακοπές στο Bali.
O Ισπανός χαλαρώνει πριν την προετοιμασία για το Πρωτάθλημα του 2010.
Νέα 08/12/2009 - 09:23

Μετά τις εμφανίσεις του στην Ταϊλάνδη και στην Ινδονησία, ο δεύτερος του φετινού Πρωταθλήματος, Jorge Lorenzo απόλαυσε μια εβδομάδα χαλάρωσης στο νησί του Bali. Έγκυρη πηγή δήλωσε: "Ο Jorge θα βρίσκεται στο Bali μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου. Μένει σε ένα απίστευτο ξενοδοχείο, του οποίου δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομα για λόγους ασφαλείας. Ο Jorge βρίσκεται εκεί με τον αναβάτη και στενό του φίλο, Ricky Cardus, με τον οποίον προπονούνται μαζί συχνά."

 

Ο Lorenzo που έχει επισκεφτεί το Bali και στο παρελθόν έμεινε έκπληκτος από την ομορφιά του νησιού και πραγματικά απολαμβάνει τις διακοπές του εκεί. Με την επιστροφή του θα ξεκινήσει να προετοιμάζεται για τις επόμενες δοκιμές των MotoGP, την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου στην Sepang.

 

Ταυτόχρονα, είναι δεδομένο ότι θα ισχυροποιηθούν οι δεσμοί ανάμεσα στην τεράστια αγορά μοτοσυκλέτας στην Ινδονησία και την ομάδα της Yamaha στα MotoGP, το 2010. Αυτό επιβεβαίωσαν και οι πρόσφατες επισκέψεις του Lorenzo στη συγκεκριμένη χώρα, ενώ υπάρχουν σχέδια να τοποθετηθεί η φράση "Semakin di Depan" πάνω στις YZR-M1 των δύο αναβατών της Fiat Yamaha.

Lorenzo Bali 2
Lorenzo Bali 2

 

Η συγκεκριμένη φράση έγινε διάσημη στην Ινδονησία, λόγω ενός διαφημιστικού που γύρισε ο Rossi το Φεβρουάριο του 2009. Στη συνέχεια, ο Lorenzo επανέλαβε τη φράση, που σημαίνει "πάντοτε ένα βήμα μπροστά", κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο εργοστάσιο της Yamaha στην Ινδονησία. Επίσης, ο Ισπανός αναμένεται να εμφανιστεί στο επόμενο διαφημιστικό spot της Yamaha για την τηλεόραση της Ινδονησίας.

 

Βεβαίως, δεν είναι περίεργο που η Yamaha δείχνει τέτοια επιμέλεια με το promotion της στη συγκεκριμένη χώρα. Μόνο το 2009, το Ιαπωνικό εργοστάσιο πούλησε 3 εκατομμύρια δίκυκλα στην Ινδονησία!

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: «Τώρα μοτοσυκλέτες, μετά βλέπουμε»

« Προηγούμενο άρθρο

MELANDRI: Ανασκόπηση της φετινής σεζόν.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα