• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: «Τώρα μοτοσυκλέτες, μετά βλέπουμε»
«Στο μέλλον θέλω να τρέξω σε αγώνες αυτοκινήτων», παραδέχθηκε ο Ιταλός πολυπρωταθλητής....
Νέα 08/12/2009 - 10:31

Στο περιθώριο του Rally Memorial Bettega που διεξάγεται στο πλαίσιο του Bologna Motor Show, ο Valentino Rossi Μίλησε για το μέλλον του αφήνοντας κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό.

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Κάθε χειμώνα κάνω κάποιους αγώνες με αυτοκίνητα γιατί ελπίζω ότι στο μέλλον θα αγωνίζομαι με αυτοκίνητα. Όμως οι μοτοσυκλέτες παραμένουν το βασικό μου επάγγελμα», σχολίασε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής που τον Γενάρη θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει ξανά μονοθέσιο της Ferrari. Ερωτηθείς για το αν στο μέλλον υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με τη Scuderia στη Formula 1, απάντησε: «Δεν ξέρω...».

Αναφερόμενος τέλος στην πρόκληση του Rally Memorial Bettega, ο Doctor είπε: «Σε σχέση με τον αγώνα της Monza (σ.σ. είχε τερματίσει 2ος οδηγώντας ένα Ford Focus RS WRC), εδώ η οδήγηση θυμίζει περισσότερο αγώνα Ράλι. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αντιμετωπίζω πραγματικούς Πρωταθλητές και πρέπει να πω ότι ήδη από τον 2ο γύρο της δοκιμής βρήκα καλό ρυθμό και σημείωσα καλό χρόνο».

Μετά το τέλος του αγώνα που ολοκληρώνεται την Τρίτη 8/12 ολοκληρώνονται και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του 30χρονου αναβάτη για το 2009. «Τώρα ξεκινούν οι διακοπές για μένα. Θα πάω με τους φίλους μου για σκι και για ξεκούραση», είπε.

Επόμενο άρθρο »

STONER: «Έχουμε ό,τι χρειάζεται για να στεφθούμε Πρωταθλητές»

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: Διακοπές στο Bali.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα