• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο LORENZO μιλάει για τη σχέση του με τον «μυθικό» ROSSI
Ο Ισπανός χαρακτηρίζει «μυθικό» αναβάτη τον Ιταλό...
Νέα 08/12/2009 - 11:44

Πολλά λέγονται και γράφονται κατά καιρούς για τις σχέσεις του Valentino Rossi με τον Jorge Lorenzo, για τον τοίχο που έχει υψωθεί στο γκαράζ της Fiat Yamaha, για το κατά πόσο ο Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θέλει για παρτενέρ του στην ομάδα τον Ισπανό.

Αισίως οι δυο τους θα μπουν στην 3η σεζόν της συνύπαρξης τους στην ομάδα, όμως πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από το 2008 οπότε και ο 22χρονος Ισπανός έκανε το ντεμπούτο του στα MotoGP στο πλευρό του Rossi.

Φέτος ο πιτσιρικάς από τη Mallorca ήταν ο βασικός αντίπαλος του Ιταλού στη μάχη του τίτλου γεγονός που έκανε τον Rossi να νιώθει ανασφάλεια.

Οι δυο τους έχουν συμβόλαιο για ακόμα μια χρονιά παρότι ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής άσκησε βέτο στην παραμονή του Ισπανού.

Τελικά παρά τις εντυπωσιακές προτάσεις που του έγιναν από Ducati και Honda, o Lorenzo επέλεξε να μείνει με λιγότερα χρήματα στη Yamaha γιατί όπως είπε «...θέλω να νικήσω τον Rossi με την ίδια μοτοσυκλέτα».

Βέβαια καθοριστικό ρόλο στην παραμονή του έπαιξε το ότι εξασφάλισε την υπόσχεση από τους ιθύνοντες της ομάδας ότι το 2010 θα έχει ακριβώς τον ίδιο εξοπλισμό με τον Rossi, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Ιταλού.

Μάλιστα ο πολυπρωταθλητής δε δίστασε να στείλει τελεσίγραφο στη Yamaha λέγοντας πως για να μείνει στην ομάδα και πέραν του 2010 θα πρέπει να φύγει ο Ισπανός.

«O Valentino είναι μυθικός αναβάτης και ό,τι κάνει είναι πολύ σημαντικό. Κι αν ανησυχεί για το γεγονός ότι είμαι ο team-mate του είναι γιατί είμαι γρήγορος. Δεν μπορώ να ελέγξω τις σκέψεις του», λέει ο Lorenzo και προσθέτει: «Ίσως όμως προτιμώ να μείνει στη Yamaha γιατί μπορώ να προσπαθήσω να τον νικήσω με την ίδια μοτοσυκλέτα, οπότε για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα στη σχέση μας ή κάτι τέτοιο. Στόχος μου είναι να στεφθώ Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Δεν με ενδιαφέρει αν δεν είμαι ο leader της ομάδας».

Επόμενο άρθρο »

SCHWANTZ: "Λάθος της Suzuki, που δεν υπέγραψε τον Spies!"

« Προηγούμενο άρθρο

STONER: «Έχουμε ό,τι χρειάζεται για να στεφθούμε Πρωταθλητές»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα