• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SCHWANTZ: "Λάθος της Suzuki, που δεν υπέγραψε τον Spies!"
O θρύλος των αγώνων μιλάει για τον ελπιδοφόρο συμπατριώτη του και την ολιγωρία της Suzuki.
Νέα 09/12/2009 - 07:58

Ο Kevin Schwantz έκρινε ότι η Suzuki έκανε ένα τεράστιο λάθος, που δεν υπέγραψε τον Ben Spies σα μέλος του δυναμικού της εργοστασιακής της ομάδας, για το 2010. Ο Τεξανός θρύλος τόνισε ότι η διοίκηση της Suzuki σίγουρα θα μετανιώσει τη μεταγραφή του Spies στην Yamaha, κρίνοντας και από τις εντυπωσιακές του επιδόσεις, στο ντεμπούτο του στην Valencia.

 

Ο Spies στο παρελθόν εξέπληξε το κοινό των αγώνων με τρεις εντυπωσιακές wild card εμφανίσεις στη σέλα της εργοστασιακής GSV-R, το 2008. Ταυτόχρονα, ενώ η καριέρα του στο Πρωτάθλημα AMA Superbike είχε χτιστεί αποκλειστικά με μοτοσυκλέτες της Suzuki, το Ιαπωνικό εργοστάσιο δεν του πρόσφερε μια θέση στην ομάδα των MotoGP.

 

Φυσικά, ο "Texas Terror" δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά μεταπήδησε στο στρατόπεδο της Yamaha, κερδίζοντας με το καλημέρα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, στην πρώτη κιόλας χρονιά συμμετοχής του. Φυσικά, οι φοβερές του επιδόσεις του εξασφάλισαν ένα συμβόλαιο με την Yamaha στα MotoGP, καθώς και μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του από το Ιαπωνικό εργοστάσιο.

 

"Είμαι σίγουρος ότι ο Paul Denning θα κάθεται τώρα και θα ξύνει το κεφάλι του, ψάχνοντας για δικαιολογίες", τόνισε ο Schwantz σε πρόσφατη συνέντευξή του. "Ο Ben ήταν με την Suzuki από τα 16 του και δεν έγινε καμία κίνηση ώστε να κρατηθεί στην ομάδα. Νομίζω πως μετά από λίγο όλοι θα καταλάβουν ότι το κερδίσει κανείς ένα Πρωτάθλημα WSBK στην πρώτη χρονιά συμμετοχής του, είναι άθλος."

Επόμενο άρθρο »

EZPELETA: "Η μοτοσυκλέτα ορίζει ένα πρωτότυπο και όχι ο κινητήρας."

« Προηγούμενο άρθρο

Ο LORENZO μιλάει για τη σχέση του με τον «μυθικό» ROSSI

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα