• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rainey: Τι μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Fabio;
Για να κερδίσει τον Marc Marquez…
Νέα 03/01/2020 - 11:32

Ένας από τους πολλούς που θεωρούν ότι ο Fabio Quartararo θα είναι ο βασικός αντίπαλος του Marc Marquez στη μάχη για τον Τίτλο, είναι ο Wayne Rainey.

 

Σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι θεωρεί τη φετινή σεζόν πολύ δύσκολη και περίπλοκη και για τους δυο αναβάτες, οι οποίοι θα έχουν περισσότερη πίεση απ’ ότι το 2019.

 

Για τον Marc, η μεγάλη διαφορά είναι η παρουσία του αδερφού του στο γκαράζ της ομάδας, με τον Rainey να πιστεύει ότι θα τον αποσυντονίσει.

 

«Ο Fabio σίγουρα θα προκαλέσει τον Marc, όμως ο τελευταίος θα έχει έναν επιπλέον αντιπερισπασμό στο γκαράζ: την παρουσία του αδερφού του».

 

«Κι αυτό μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος του Fabio. Για μένα, αν δεν έχει θέματα τραυματισμού, θα διεκδικεί σε κάθε Αγώνα τη νίκη. Θα γίνουν ωραίες μάχες».

 

Αλλά και ο Fabio θα αντιμετωπίσει προβλήματα στο μέλλον, πάντα σύμφωνα με τον Rainey.

 

«Ο Fabio δεν έχει κερδίσει Αγώνα, αλλά μόλις το κάνει όλα αλλάζουν και η πίεση είναι διαφορετική. Από εκεί και πέρα όλα επιταχύνονται».

 

«Μέχρι τώρα όλα του πάνε καλά και το διασκεδάζει. Αλλά από τη στιγμή που θα κερδίσει για 1η φορά, μετά όταν θα είναι 2ος ή 3ος θα έχει πίεση που δεν τη νοιώθει τώρα».

 

«Πάντως το βέβαιο είναι ότι ο Fabio δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τον Marc το 2020».

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: Σκέφτηκα ακόμα και να αποσυρθώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Θρήνος στο MotoGP: Σκοτώθηκε ο Gary McLaren

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα