• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SIMONCELLI: Συγκρατημένη Αισιοδοξία
Ο Ιταλός rookie πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος στον αγώνα του Qatar
Νέα 03/01/2010 - 10:43

Ο rookie στα MotoGP, Marco Simoncelli προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Μεγάλης Κατηγορίας, αλλά είναι αισιόδοξος ότι όταν το Πρωτάθλημα ξεκινήσει, θα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής 250cc του 2008, ο οποίος θα βρεθεί δίπλα στον έμπειρο πλέον, Marco Melandri, πιστεύει ότι θα είναι γρήγορος και ανταγωνιστικός όταν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

 

"Τα ξεκίνημά μου στα 250cc ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, ειδικά την πρώτη χρονιά, αλλά μετά υπήρξε μεγάλη βελτίωση. Ας ελπίσουμε ότι το ίδιο θα συμβεί και στα MotoGP", δήλωσε ο Simoncelli στη διάσημη εφημερίδα Gazzetta dello Sport. "Ελπίζω ότι σύντομα θα μάθω ότι χρειάζεται, αλλά το σημαντικότερο είναι να παραμείνω ήρεμος. Όπως σε κάθε κατηγορία, θα είναι σχετικά εύκολο να φτάσω σε ένα επίπεδο, αλλά για να κινηθώ πραγματικά γρήγορα και να διεκδικήσω βάθρα και νίκες απαιτείται πολύ δουλειά καθώς και μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα", συμπλήρωσε ο Ιταλός.

 

Ερωτηθείς για το πως βρίσκει την καινούρια του μοτοσυκλέτα, ο Simoncelli απάντησε: "Πιστεύω ότι η RC212V είναι μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα. Ο Dani Pedrosa ήταν συνεχώς γρήγορος πάνω της, ενώ οι De Angelis και Elias μπόρεσαν να διακριθούν αρκετές φορές. Ο Dovizioso ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά μετά κάπου έχασε το δρόμο του. Πάντως, αυτές οι μοτοσυκλέτες εξαρτόνται από τόσες διαφορετικές παραμέτρους που είναι πολύ εύκολο να κάνεις ένα λάθος και να μείνεις πίσω από τον ανταγωνισμό. Ότι και να συμβεί, πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να μη χάσουμε το ηθικό μας."

 

Σχετικά με τον Melandri, ο νεαρός Ιταλός δήλωσε: "Ελπίζω να τον ξεπεράσω. Έχει μεγάλη εμπειρία και είναι πολύ γρήγορος. Σίγουρα, δε θα είναι εύκολος αντίπαλος."

 

Τέλος, ο Simoncelli μίλησε για το πως αισθάνεται που θα αγωνιστεί απέναντι σε αναβάτες που αποτελούσαν παιδικά του είδωλα και τον ενέπνευσαν να γίνει επαγγελματίας αναβάτης: "Πράγματι, είναι πολύ περίεργο. Θα βρεθώ απέναντι στον Capirossi, τον οποίο παρακολουθώ από τα οκτώ μου. Επίσης, θα αντιμετωπίσω τον Valentino, που πάντοτε ήταν το είδωλό μου. Είναι ένα περίεργο συναίσθημα, αλλά ταυτόχρονα όμορφο. Σίγουρα θα υπάρχει ανταγωνισμός μέσα στην πίστα, αλλά εκτός είμαστε φίλοι. Πιστεύω ότι η σχέση μας θα συνεχίσει στο ίδιο καλό επίπεδο, που είναι και τώρα."

Επόμενο άρθρο »

BEN SPIES: Η φωτογράφιση του Τεξανού

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: Σκεφτόταν να αποσυρθεί, μετά από μια σειρά σοβαρών ατυχημάτων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα