• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
REDDING: Μετακινείται στην Moto2;
Φήμες για μετακίνηση του Βρετανού στη νέα κατηγορία.
Νέα 05/01/2010 - 10:19

Ο Scott Redding ακόμα φαίνεται να μη γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη αγωνιστική του στέγη, όμως σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Βρετανός ετοιμάζεται να μετακινηθεί στην Moto2. Ο Redding είχε μια μέτρια χρονιά με την ομάδα της Blusens Aprilia στα 125cc, το 2009. Παρόλα αυτά, ο 16χρονος, που είναι ο νεότερος νικητής Grand Prix στην ιστορία, φαίνεται πως θα υπογράψει συνεργασία με τη Βελγική ομάδα του πρώην αφεντικού της Kawasaki, Michael Bartholemy, για το Πρωτάθλημα Moto2, του 2010.

 

Ο manager του Redding είχε επαφές με τον Bartholemy από τις αρχές Δεκεμβρίου, σχετικά με ενδεχόμενη συνεργασία. Θυμίζουμε ότι η Βελγική ομάδα θα τρέξει με τα χρώματα και την επωνυμία της Marc VDS Racing Team, γνωστής από τους αγώνες αυτοκινήτων τουρισμού.Ο Bartholemy εκτιμά ιδιαίτερα τον Redding σαν αναβάτη και φαίνεται να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του.

 

Ο Redding πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις το 2008, κερδίζοντας μάλιστα και τον αγώνα του Donington Park στα 125cc. Ο Bartholemy δήλωσε σχετικά με το νεαρό Βρετανό αναβάτη: "Από τον αγώνα του Qatar το 2008, όταν κατάφερε να ξεκινήσει από την πρώτη σειρά, παρακολουθώ στενά τον Scott. Η πορεία του το 2008 και ειδικά η νίκη του στο Βρετανικό GP, με εντυπωσίασε και θεωρώ ότι είναι ένας ιδιαίτερα ικανός αναβάτης. Σίγουρα θα μας ενδιέφερε για το project μας στην Moto2.Το 2009 η χρονιά του δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, αλλά πιστεύω ότι αυτό είχε να κάνει κυρίως με τη μοτοσυκλέτα. Πιστεύω ότι ο Scott θα μπορούσε να έχει μεγάλες επιτυχίες στην Moto2."

 

Ο Redding δοκίμασε τις μοτοσυκλέτες της FTR και της Kalex για την Moto2, πριν τα Χριστούγεννα, δηλώνοντας ότι του άρεσαν ιδιαίτερα και ότι θα ήθελε πολύ να τρέξει στην Moto2. "Η μοτοσυκλέτα της FTR ήταν καταπληκτική, παρότι είχε κινητήρα από CBR600RR παραγωγής. Δεν είχα ξαναοδηγήσει μοτοσυκλέτα με τετράχρονο κινητήρα και έκανα μόλις 20 γύρους με τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα. Πάντως η αίσθηση ήταν πολύ καλή και πιστεύω ότι το συγκεκριμένο πακέτο θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το 2010. Γενικά πιστεύω ότι το Πρωτάθλημα της Moto2 θα είναι εκπληκτικό και θα ήθελα πολύ να είμαι ένας από τους συμμετέχοντες", δήλωσε ο Redding.

Επόμενο άρθρο »

MICK DOOHAN: Ανοίγει δεύτερο nightclub στο Las Vegas

« Προηγούμενο άρθρο

AOYAMA: Χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα