• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MICK DOOHAN: Ανοίγει δεύτερο nightclub στο Las Vegas
Επιχειρηματικό δαιμόνιο από τον 5 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή
Νέα 05/01/2010 - 17:04

Ο 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και ο μουσικός παραγωγός και φίλος του, Billy Cross, ετοιμάζονται να ανοίξουν το δεύτερο κατά σειρά adult nightclub τους, στο Las Vegas.

 

"Ο κόσμος πηγαίνει στο Las Vegas για να διασκεδάσει – χωρίς βία. Η αστυνόμευση στην Αυστραλία είναι πολύ πιο χαλαρή. Συχνά βλέπεις άντρες να φτύνουν στα μούτρα των αστυνομικών. Αν κάνεις κάτι παρόμοιο στο Las Vegas θα βρεθείς στο πάτωμα με ένα όπλο να σημαδεύει το κεφάλι σου!", δήλωσε ο Cross.

 

Οι δύο άντρες σχεδιάζουν να χτίσουν ένα χώρο 2500 επισκεπτών μέσα στο συγκρότημα του MGM Mirage ARIA City Centre, με κόστος κοντά στα 20 εκατομμύρια δολάρια. Το club, για το οποίο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το όνομα, πρόκειται να ανοίξει στο τέλος του 2010.

Mick Doohan
Mick Doohan

 

Ο πρώην ΠολυΠρωταθλητής μοτοσυκλέτας και ο φίλος του (και ιδιοκτήτης του αντρικού stirpclub "Manpower"), είναι ιδρυτές και ιδιοκτήτες του "CatHouse", ενός bordello-themed εστιατορίου και nightclub, μέσα στο Luxor Casino, το οποίο άνοιξε πριν από δύο χρόνια. Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι οι δύο άντρες έχουν μπλεχτεί σε περιπέτειες με τα δικαστήρια της Nevada, λόγω αντιδικίας με έναν πρώην συνέταιρό τους στο "CatHouse".

 

Όσον αφορά το καινούριο club, ο Cross δήλωσε ότι θα είναι ιδιαίτερα πολυτελές. Ο Cross ήταν ιδιοκτήτης σειράς νυχτερινών κέντρων στο Surfers Paradise (Αυστραλία), αλλά αναγκάστηκε να τα πουλήσει όταν η κυβέρνηση έθεσε θέμα ωραρίου. Έτσι, συγκέντρωσε τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του στο Las Vegas, όπου περνάει περίπου τέσσερις μήνες το χρόνο.

 

"Κάποιες φορές θέλεις να ξεφύγεις από τον ήχο των κουλοχέρηδων και νομίζω ότι ένα μέρος σαν αυτό που ετοιμάζουμε είναι ιδανικό", συμπλήρωσε ο Cross.

 

Ο Doohan έχει διάφορα επιχειρηματικά ενδιαφέροντα, όπως το γνωστό rollercoster "Dreamworld", στη Χρυσή Ακτή, real estate, αεροπορικές επιχειρήσεις καθώς και δανεισμό χρημάτων. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο αστέρας του internet Daniel Tzvetkoff, χρώσταγε στην εταιρία του Doohan 75.000 δολάρια για απλήρωτους αεροπορικούς λογαριασμούς. Επίσης, τον προηγούμενο Οκτώβριο, ο Doohan κατέθεσε στο δικαστήριο ενάντια στον Matthew Perrin, πρώην αφεντικού της Billabong, σχετικά με απλήρωτο δάνειο 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Φαίνεται πως ο κυρίαρχος των 500cc στη δεκαετία του '90 έχει εξελιχτεί σε έναν ικανό και σκληρό επιχειρηματία. Δηλαδή, όπως ακριβώς τον θυμόμαστε και μέσα στις πίστες...

Επόμενο άρθρο »

SIMONCELLI: Αποκαλύπτει τους στόχους του για το 2010

« Προηγούμενο άρθρο

REDDING: Μετακινείται στην Moto2;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα