• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SEPANG MOTOGP: Ανανέωση της συνεργασίας με την Dorna για τα επόμενα 5 χρόνια
Η Μαλαισία συνεχίζει μέχρι το 2015
Νέα 07/01/2010 - 10:45

Η πίστα της Sepang στην Μαλαισία είναι από τις πλέον σύγχρονες και εντυπωσιακές πίστες του Πρωταθλήματος MotoGP και οι αγώνες εκεί προσφέρουν πάντα μοναδικό θέαμα. Γι' αυτό το λόγο, η Dorna δεν έχασε χρόνο, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τους υπεύθυνους του συγκεκριμένου circuit μέχρι και το 2015.

 

Η πίστα της Speang φιλοξενεί αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλέτας από το 1999, ενώ είναι και ο χώρος που φιλοξενούνται οι περισσότερες χειμερινές δοκιμές, όπως θα γίνει και φέτος. Ο υπεύθυνος της πίστας, Razlan Razali τόνισε το ενδιαφέρον των διοργανωτών του Grand Prix της Μαλαισίας για την ανάδειξη ενός τοπικού αναβάτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα:

 

"Έχουμε ένα προσύμφωνο με την Dorna και τώρα περιμένουμε τη συγκατάθεση της πόλης της Κuala Lumpur. Στόχος μας είναι να φέρουμε ένα Μαλαισιανό αναβάτη στα MotoGP, μέχρι το 2015. Η Dorna θα μας βοηθήσει να επεκτείνουμε το πρόγραμμα Super Series. Θέλουμε να αναδείξουμε νέα ταλέντα, ιδιαίτερα τοπικούς αναβάτες, οι οποίοι αργότερα θα πρωταγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα."

Κάτοψη της εντυπωσιακής πίστας της Sepang.
Κάτοψη της εντυπωσιακής πίστας της Sepang.

Επόμενο άρθρο »

SBK: Κάταγμα στον αστράγαλο ο SOFUOGLU!

« Προηγούμενο άρθρο

O CADALORA επιστρέφει στις επάλξεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα