• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
TRIUMPH WORLD SUPERSPORT: Εμπειρία και ενθουσιασμός
Το φιλόδοξο αγωνιστικό project της Βρετανικής εταιρίας
Νέα 08/01/2010 - 10:34

Η ομάδα της Triumph BE1 Racing οργανώνει την προσπάθεια της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport, όπου θα αγωνιστεί με τις εξαιρετικές Daytona 675. Οι αναβάτες που θα στελεχώσουν τη Βρετανική ομάδα θα είναι ο Αυστραλός θρύλος, Garry McCoy και ο ανερχόμενος Βρετανός αστέρας, Chaz Davies. Η Triumph σκέφτεται ότι με αυτό τον τρόπο συνδυάζει την πλούσια εμπειρία του McCoy με το νεανικό ενοθυσιασμό του Davies.

 

Το 2009, η ομάδα της Triumph είχε κάποιες επιτυχίες και ορισμένα βάθρα, όμως τώρα σκοπεύει να πρωταγωνιστήσει το Πρωτάθλημα του 2010. Αυτή θα είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά του McCoy στη Βρετανική ομάδα, ενώ ο Davies θα συνεχίσει με την τρικύλινδρη μοτοσυκλέτα, έχοντας πείσει τους υπεύθυνους της ομάδας για το δυναμικό του στους τελευταίους γύρους του περσινού Πρωταθλήματος.

 

ο Paul Stroud, επικεφαλής της Triumph σε θέματα πωλήσεων και Marketing, δήλωσε σχετικά με το αγωνιστικό project της ομάδας: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε δυναμώσει τη σχέση μας με τον Giuliano Rovelli και την ομάδα του, την BE1 Racing και τώρα περιμένουμε να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά το 2010. Νομίζω πως ο Chaz και ο Garry αποτελούν το πιο ανταγωνιστικό line-up σε ολόκληρο το Πρωτάθλημα και με την εμπειρία που κατακτήθηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια, πιστεύω ότι η Daytona 675 θα αναδειχτεί σε Πρωταθλήτρια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος."

Επόμενο άρθρο »

TARDOZZI: "O Stoner είναι ο κορυφαίος αναβάτης στα MotoGP!"

« Προηγούμενο άρθρο

BIAGGI: Σίγουρος για τις δυνατότητες της RSV4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα