• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BIAGGI: Σίγουρος για τις δυνατότητες της RSV4
O Iταλός δηλώνει πανέτοιμος για το Πρωτάθλημα του 2010
Νέα 08/01/2010 - 09:34

Μήνυμα προς όλους τους οπαδούς και τους αντιπάλους του θέλησε να δώσει Max Biaggi, εν όψει το ερχόμενου Πρωταθλήματος, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας (www.max-biaggi.com). Ο αναβάτης της Aprilia δήλωσε βέβαιος ότι το 2010 θα αναδειχτεί ο πραγματικός χαρακτήρας και οι σπουδαίες δυνατότητες της RSV4 και ότι το Ιταλικό πακέτο θα πρωταγωνιστήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

 

"Είμαι πανέτοιμος για τη σεζόν του 2010, η οποία είναι γεμάτη προσδοκίες για εμένα και την Aprilia. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και ότι εγώ προσωπικά στοχεύω να φτάσω όσο το δυνατόν ψηλότερα στο Πρωτάθλημα. Δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο, αλλά γνωρίζοντας τις πραγματικές μας δυνατότητες είμαι πεπεισμένος ότι θα πραγματοποιήσουμε μια εξαιρετική χρονιά."

 

"Ξεκινάω με καταπληκτική ψυχολογία, γνωρίζοντας ότι έχουμε μια ικανή μοτοσυκλέτα, μια εξαιρετική ομάδα και ότι μπορούμε να κινηθούμε σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς ρυθμούς. Στο τέλους του Ιανουαρίου θα πάμε στο Portimao για δοκιμές, όπου θα μπορέσουμε να έχουμε και μια πιο σαφή εικόνα για το επίπεδο των υπόλοιπων ομάδων. Επίσης, έχουμε πραγματοποιήσει ορισμένες βελτιώσεις στη μοτοσυκλέτα τις οποίες σκοπεύουμε να δοκιμάσουμε στην Πορτογαλία. Πιστεύω είμαστε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με πέρσι!"

 

Οι τριήμερες, επίσημες δοκιμές Superbike και Supersport θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 22 /1, μέχρι την Κυριακή 24/1, στην πίστα του Algarve, στην Πορτογαλία.

Επόμενο άρθρο »

TRIUMPH WORLD SUPERSPORT: Εμπειρία και ενθουσιασμός

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI – BIAGGI: Κόντρα μέσα και έξω από την πίστα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα