• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ WROOOM: O Stoner με καλή ψυχολογία
«Φέτος μπορεί να είναι η χρονιά μου. Δεν έχω τραυματισμούς, είμαι στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ, γιατί όχι...»
Νέα 11/01/2010 - 08:37

 

Το 20ο Wrooom ξεκίνησε και επίσημα σήμερα το απόγευμα στις 6 με μια εντυπωσιακή σειρά πυροτεχνημάτων, που έδωσαν ένα άλλο χρώμα στο χιονισμένο τοπίο της Madonna Di Campiglio στους Δολομίτες των Ιταλικών Άλπεων, που φιλοξενούν την παραδοσιακή πια κορυφαία εκδήλωση για τους δημοσιογράφους που καλεί η ομάδα Scuderia Marlboro Ferrari για την Formula 1 και η Ducati Marlboro Team για το MotoGP.

 

Ο Casey Stoner ήταν από το πρωί στις πίστες με τη δασκάλα του την Κίκα, με φοβερή πρόοδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, παρά το ότι έχει κάνει μόλις 22 φορές σκι στη ζωή του. Ο απεσταλμένος μας Δημήτρης Διατσίδης (που είναι και πάλι ο μοναδικός Έλληνας που προσκλήθηκε στο Wrooom), βρέθηκε στις πίστες με τον Αυστραλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή και ο Stoner του είπε χαρακτηριστικά: «Φέτος μπορεί να είναι η χρονιά μου. Δεν έχω τραυματισμούς, είμαι στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ, γιατί όχι...»

Οι Πρίγκηπες και οι Οδηγοί
Οι Πρίγκηπες και οι Οδηγοί

Μαζί στην παρέα έφτασε μετά από λίγο και ο νέος Team Manager της ομάδας ο Vitto Guareschi, που κάνει snowboard και είναι πολύ γρήγορος με τη «σανίδα». Επιβεβαίωσε και αυτός την πρόοδο του Stoner στο σκι και την καλή ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα.

 

Αργότερα το βράδυ το πρώτο επίσημο δείπνο έγινε με παρόντες όλους τους οδηγούς των δύο ομάδων και τον δοκιμαστή της F1. Casey Stoner, Nicky Hayden, Fernando Alonso, Felipe Massa, Giancarlo Fisichella, που φωτογραφήθηκαν με την Πριγκίπισσα Σίσσυ και τον Πρίγκιπα λίγο πριν αρχίσει και ο επίσημος χορός.

 

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα καλό και αύριο θα ξεκινήσουν οι συνεντεύξεις των οδηγών του MotoGP. Μείνετε συντονισμένοι, σε μια ακόμη αποκλειστικότητα του site μας.

Οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις θα μεταδοθούν την επόμενη εβδομάδα από το www.racingplanet.tv, την web TV, που είναι αφιερωμένη στον μηχανοκίνητο κόσμο και κάνει για 2η συνεχόμενη χρονιά σταθερά βήματα προόδου.

Επόμενο άρθρο »

ΜΟΤΟGP ROOKIES: Hector Barbera

« Προηγούμενο άρθρο

WROOOM 2010: Oι Ducatisti συνάντησαν τους Ferraristi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα