• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικό και το 2ο δείγμα του Iannone!
Μικρή η ποσότητα, χάνει Sepang/Qatar
Νέα 09/01/2020 - 15:47

 

Θετικό βρέθηκε και το δεύτερο δείγμα του Andrea Iannone, ο οποίος εντοπίστηκε με μια απαγορευμένη ουσία στο αίμα του σε έλεγχο που του έγινε μετά το GP της Μαλαισίας.

 

Ωστόσο σύμφωνα με Ιταλικά μέσα η ποσότητα που βρέθηκε ήταν πολύ μικρή, που το πιο πιθανό σενάριο είναι να προσλήφθηκε από τον Ιταλό στην Μαλαισία, μέσω μολυσμένου φαγητού.

 

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο δικηγόρος του Andrea Iannone, ο Antonio De Rensis.

 

Από την άλλη, το όνομα της ουσίας που βρέθηκε στο αίμα του Iannone είναι δροστανολόνη (στεροειδές) και το χρησιμοποιούν κυρίως οι bodybuilders κάτι που σημαίνει ότι είναι μάλλον απίθανο να το πήρε εσκεμμένα ο Iannone.

 

Όπως φαίνεται, η υπεράσπιση θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι ο Ιταλός της Aprilia πήρε άθελά του την ουσία κατά τη διαμονή του στην Sepang, για το GP της Μαλαισίας.

 

Πάντως από τη στιγμή που βρέθηκε θετικό και το δεύτερο δείγμα, σημαίνει ότι ξεκινά ένας μακρύς δρόμος για τον Andrea Iannone και τους δικηγόρους του.

 

Επομένως όχι μόνο θα χάσει τα τεστ σε Sepang και Qatar, αλλά μάλλον θα πρέπει όλα να κυλίσουν ομαλά και χωρίς κωλύματα, αν θέλει να δώσει το παρών στον 1ο Αγώνα του 2020 στο Qatar.

 

Από την άλλη, αν και είχε ακουστεί το όνομα του Karel Abraham ως αντικαταστάτη του Ιταλού, τώρα όλα δείχνουν ότι ο Bradley Smith θα είναι στη θέση του, αν χάσει κάποιο ή κάποια GP.

 

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Οι μοτοσυκλέτες είναι η ζωή μου!

« Προηγούμενο άρθρο

2020: Νέο ελαστικό από τη Michelin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα