• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar 2020 Ειδική 6: Ο Brabec διευρύνει το προβάδισμά του
Έχασε έδαφος ο Toby Price
Νέα 11/01/2020 - 10:44

Την ώρα που ο Toby Price αντιμετώπιζε προβλήματα, ο Ricky Brabec έπαιρνε τη 2η Ειδική του για φέτος και διεύρυνε το προβάδισμά του σε πάνω από 20 λεπτά!

 

Η Honda ήταν με διαφορά η καλύτερη μοτοσυκλέτα χτες, με όλους τους αναβάτες της να περνούν πρώτοι από τα checkpoints της διαδρομής.

 

Οι Jose Ignacio Cornejo και Kevin Benavides ήταν οι πιο γρήγοροι στο ξεκίνημα, αλλά μετά τα 200χλμ ο Brabec πέρασε πρώτος και δεν έχασε την πρωτιά στη συνέχεια.

 

Πάντως ο Αμερικανός δεν πήρε εύκολη νίκη χτες, μιας και ο Benavides τον πίεζε και η μεταξύ τους διαφορά ήταν σταθερά μικρότερη ή κοντά στο ένα λεπτό!

 

Μάλιστα 53χλμ πριν τον τερματισμό, οι δυο τους – καθώς πέρασαν από το τελευταίο checkpoint – είχαν διαφορά μόλις στα 25’’!

 

Στη συνέχεια όμως ο Benavides αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα με τον κινητήρα του, κάτι που έδωσε «αέρα» στον Brabec και επικράτησε.

 

Στο τέλος της Ειδικής προβλήματα αντιμετώπισε και ο Toby Price, ένας εκ των βασικών αντιπάλων του Brabec, χάνοντας εν τέλει περίπου 8 λεπτά.

 

Από την αρχή βέβαια ο Price δεν έδειχνε απειλητικός για τη νίκη, όμως χάνοντας τόσο χρόνο στο τέλος, έμεινε τελικά πάνω από 16 λεπτά πίσω από τον πρώτο.

 

Έτσι πήρε την 11η θέση και υποχώρησε στην 3η της Γενικής κατάταξης, πίσω από τον Pablo Quintanilla και φυσικά τον Brabec, που έχει προβάδισμα 20:56 στην πρώτη θέση.

 

Το Rally Dakar έφτασε στα μισά του μετά το τέλος και της χτεσινής Ειδικής με τον Αγώνα να συνεχίζεται αύριο, μιας και σήμερα είναι ημέρα ξεκούρασης.

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ 2020 με προοπτική έως το 2022

« Προηγούμενο άρθρο

Οι μισθοί των ανθρώπων του paddock!

Χορηγοί